Trabzonsporlu Uğurcan Çakır kokpitten seslendi.

Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-1 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Bordo-mavili futbolcuların maç sonrası yaşadığı büyük coşku havalimanına kadar uzandı. Uçuş öncesi kolbastı oynayan futbolcuların kutlamaları uçak içinde de devam etti. Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, kokpitten takım arkadaşlarına seslendi. Uğurcan Çakır “Şampiyon takımın şampiyon futbolcuları ve teknik heyeti, kaptanınız konuşuyor. Ben Uğurcan Çakır. Trabzon için uçuş süremiz 2 saat, uçuş irtifamız 61 bin feet. Sevgili yolcular bu gece zirveye uçuyoruz, şampiyonluğa uçuyoruz, herkese iyi yolculuklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-1 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Bordo-mavili futbolcuların maç sonrası yaşadığı büyük coşku havalimanına kadar uzandı. Uçuş öncesi kolbastı oynayan futbolcuların kutlamaları uçak içinde de devam etti.

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, kokpitten takım arkadaşlarına seslendi. Uğurcan Çakır “Şampiyon takımın şampiyon futbolcuları ve teknik heyeti, kaptanınız konuşuyor. Ben Uğurcan Çakır. Trabzon için uçuş süremiz 2 saat, uçuş irtifamız 61 bin feet. Sevgili yolcular bu gece zirveye uçuyoruz, şampiyonluğa uçuyoruz, herkese iyi yolculuklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Süper lig

Trabzonsporlu futbolculardan havaalanında kolbastı şov!Süper Lig’in 34. haftası Adana Demirspor – Trabzonspor maçına sahne oldu. Bordo-mavililer, deplasmanda konuk olduğu rakibini 3-1’lik skorla yenmeyi başardı. Şampiyonluk için sadece 1 puana ihtiyacı olan Bordo-mavililer, galibiyeti dönüş yolunda kutladı. Havaalanında büyük sevinç yaşayan Trabzonsporlu futbolcular kolbastı oynadı. O anlar sosyal medyada “Bu gece eğlence var! Havada, karada, her yerde kolbastı!” ifadeleriyle paylaşıldı.

Süper Lig’in 34. haftası Adana Demirspor – Trabzonspor maçına sahne oldu. Bordo-mavililer, deplasmanda konuk olduğu rakibini 3-1’lik skorla yenmeyi başardı.

Şampiyonluk için sadece 1 puana ihtiyacı olan Bordo-mavililer, galibiyeti dönüş yolunda kutladı.

Havaalanında büyük sevinç yaşayan Trabzonsporlu futbolcular kolbastı oynadı.

O anlar sosyal medyada “Bu gece eğlence var! Havada, karada, her yerde kolbastı!” ifadeleriyle paylaşıldı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir