Trollere cevap! ABD’li model Emily DiDonato

ABD’li model Emily DiDonato, annelikle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Model, kendisine şişmanladığı yönünde gelen mesajları, “Kısa bir süre önce bebek doğurdum. Defol git aptal troll” şeklinde yanıtladığını söyledi.
Trollere cevap!

Emily DiDonato, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Coachella’ya katılmadığını belirten model, “Hiçbir zaman benim tarzım bir etkinlik olmadı. Aslında ben canlı müzikten pek hoşlanmam. Favori şarkılarımı dijitalden dinlemeyi severim” itirafında bulundu.

Geçtiğimiz kasım ayında ilk bebeğini kucağına alan DiDonato, bir hayranının “Anne olduktan sonra bakış açınızdaki en büyük değişiklik ne oldu?” sorusuna, “Diğer annelere daha farklı bakmaya başladım. Kadınların yapabilecekleri hayret verici ve hemcinslerimin çok dinamik, süper insan olduklarını düşünüyorum. Bu nedenle dünyadaki tüm sevgiyi ve övülmeleri hak ediyoruz” cevabını verdi.

Model, kendisine şişmanladığı yönünde gelen mesajları ise “Kısa bir süre önce bebek doğurdum. Defol git aptal troll” şeklinde yanıtladığını açıkladı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir