Rihanna cilt bakım rutinini hayranlarıyla paylaştı

Yakın zamanda bebeğini kucağına almak için gün sayan Rihanna  takipçileriyle günlük cilt bakım rutinini paylaştı. Dünyaca ünlü şarkıcı kendi  markasını olan Fenty Skin’in popüler Butta Drop Whipped Oil Vücut Kremini aldı ve kollarına ve dirseklerine sürerek hayranlarıyla rutin bakımını yaptı.

Rihanna’nın pürüzsüz cildinin en büyük sırrı, düzenli olarak cilt bakımı yapıyor ve yaptırıyor olması. Asla yüzünde makyajla uyumayan şarkıcı, sahnesi bittikten sonra makyajını temizliyor ve bunun için de güvendiği markalardan başka ürünler kullanmıyor. Makyaj konusunda da oldukça titiz davranan güzel yıldız, yüz hatlarını ortaya çıkaracağı ve cildindeki kusurları kapatırken besleyici özelliği de olan ürünleri tercih ediyor.

Beslenmesine dikkat ediyor

Sağlıklı ve düzenli beslenme Rihanna’nın önem verdiği bir diğer konu. Mümkün olduğunca, sahne hayatının yediklerinin kalitesini düşürmesine izin vermiyor ve bol bol su tüketiyor. Uzmanların da dediği gibi su içmek cildimizin ışıldamasında etkili bir rol oynuyor. Bunun yanında Rihanna, öğünlerini sıklaştırmayı tercih edenlerden… Günde beş öğün yemek yiyor, ayrıca bu öğünlerde protein, meyve ve sebze almaya dikkat ediyor.

Haber

İlginizi Çekebilir