‘Karanlıklar Prensi’nin ikinci evlat acısı!

BİR OĞLUNU DAHA KAYBETTİ!

Müzik dünyasının ünlü ismi yedi yıl arayla ikinci kez evlat acısı yaşadı. Şarkılarıyla birkaç kuşak müzikseverin hafızasında yer edinen müzisyen 2015’te henüz 15 yaşındayken bir oğlunu kaybetmişti. Dün de 31 yaşındaki diğer oğlunun hayata veda ettiğini açıkladı. Böylece ünlü müzisyen 64 yıllık ömrüne, bir babanın yaşayabileceği en korkunç şeyi evlat acısını iki kez sığdırmış oldu
ACI HABERİ KENDİSİ DUYURDU
Önümüzdeki ağustos ayında Türkiye’deki hayranlarının İstanbul konserinde buluşmaya hazırlandığı Nick Cave, 31 yaşındaki oğlu Jethro Lazenby‘in hayata veda ettiğini duyurdu. Cave, yaptığı sosyal medya paylaşımında “Büyük bir üzüntüyle oğlum Jethro’nun vefat ettiğini doğrularım” dedi. Ardından da aile mahremiyetine saygı istedi.

RUHSAL SORUNLARI VARDI
Nick Cave ile Avustralyalı model Beau Lazenby‘nin ilişkisinden dünyaya gelen Jethro Lazenby, modellik ile oyunculuğun yanı sıra müzisyenlik de yapıyordu. Ünlü moda markalarının tanıtım yüzü olarak podyuma çıkan Jethro Lazenby’in avukatı, genç adamın bir süredir ruh sağlığıyla ilgili sorunlar yaşadığını ve şizofreni tedavisi gördüğünü açıkladı. Lazenby, bir dönem annesine bir dönem de eski sevgilisine şiddet uyguladığı için gözaltına alınmıştı. Jethro Lazenby’in, son olarak annesine şiddet uyguladığı için demir parmaklıklar ardında olduğu sonra kefaletle serbest bırakıldığı belirtildi. 

SON DÖNEMDE MÜZİĞE İLGİ DUYMAYA BAŞLAMIŞTI
7 yaşına gelinceye kadar babası Nick Cave’i tanımadığı belirtilen Jethro Lazenby, Balenciaga, Versace gibi ünlü moda firmalarının tanıtım yüzü olarak podyuma çıkmıştı. Bu arada 2007 tarihli Corroboree ve 2011 yapımı My Little Princess adlı filmlerde de kamera karşısına geçmişti. Son dönemde ise babası Nick Cave’in izinden gidip müzik projeleri de hazırlıyordu.

ARALARINDA SADECE 10 GÜN VARDI
Jethro Lazenby ile Nick Cave, genç adam yedi yaşına gelinceye kadar birbirleriyle tanışmamıştı. Lazenby, gerçek babasının kim olduğunu o döneme kadar bilmiyordu. Bunun nedeni de Jethro Lazenby’nin annesi Beau ile babası Nick Cave’in ilişkisinin uzun süreli olmamasıydı. Jethro dünyaya geldiği sırada Nick Cave Brezilyalı gazeteci Viviane Carneiro ile evliydi. Hatta Cave ile Carneiro’nun oğlu Luke ile Jethro’nun doğumu arasında sadece 10 gün vardı.

‘ÜNLÜ BİRİNİN OĞLU OLMAK O KADAR DA FAYDALI BİR ŞEY DEĞİL’
Çocukluğu ve ilk gençliği Avustralya’da gelen Jethro Lazenby daha sonra Londra’ya gitti. Ünlü babasına rağmen cebinde parası olmayan Jethro, sonradan anlattığına göre bir arkadaşının kanepesinde konakladı o dönemde. Buna rağmen de ünlü babasını aramadı. Modellik kariyeri sırasında genellikle babasının soyadını kullanan Jethro, “Ünlü birinin oğlu olmak o kadar da faydalı bir şey değil” diye konuşmuştu.

 

Haber

İlginizi Çekebilir