Burcu Esmersoy 3. kez gelin oluyor: Evlilik tarihini açıkladı

Burcu Esmersoy 3. kez evleniyor. Ünlü manken ve sunucu kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile yaz sonunda nikah masasına oturuyor. Esmersoy düğün tarihini açıklayarak “Bu yaz evleniyorum” dedi.

Burcu Esmersoy 3. kez gelin oluyor: Evlilik tarihini açıkladı

Başarılı manken Burcu Esmersoy, 2018 yılında evlendiği Berk Suyabatmaz ile 2019 yılında yollarını ayırmıştı. Esmersoy bir süredir kendisinden 15 yaş küçük yazılımcı Nazım Akmandil ile birlikteydi. İkili, mutlu giden birlikteliklerini nikah masasına taşımaya karar verdi.

“ÇOK MAHCUP OLDUM”

Ünlü isim geçtiğimiz gün basın mensuplarının sorularını cevapladı. TV100’ün haberine göre Esmersoy’a, “Çok aşığım, her an evlenebilirim” şeklindeki açıklamaları hatırlatıldı. Bunun üzerine başarılı manken, “Çok utandım biliyor musunuz? Siz soruyorsunuz cevap vermiyorum, orada çok hazırlıksız yakalandım. Kendim de izlerken çok mahcup oldum” dedi.

EVLİLİK TARİHİNİ AÇIKLADI

Esmersoy, 8 aydır birlikte olduğu ilişkisiyle ilgili önemli bir açıklama daha yaptı. Muhabirlerin bize özel bir haber borçlusunuz sözleri üzerine ise Esmersoy, “Ne diyeyim, hadi söyleyeyim bu yaz sonu evleniyorum” şeklinde konuştu.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir