Kendall Jenner’ın salatalık doğrama şekli gündem oldu

The Kardashians’ın son bölümünde Kendall Jenner’ın kuşku uyandıran salatalık kesme tekniği sosyal medyada gündem oldu. Hayranları, Kendall Jenner’ın mutfak becerilerini sorgularken, Jenner’ın salatalık kesimi sosyal medyayı şaşkına uğrattı.

Kendall Jenner'ın salatalık doğrama şekli gündem oldu: O salatalığı bu şekilde kesmeye çalışmış olamaz! - Sayfa:1

Perşembe günü yayımlanan yeni bölümde Kendall Jenner, annesi Kris Jenner’la vakit geçirirken görülüyor. 26 yaşındaki model annesinin evinde mutfaktaki buzdolabına bakarken Kris, ‘Aşçının sana atıştırmalık bir şeyler hazırlamasını ister misin?’ diye soruyor.

Bu soruya cevaben Jenner, ‘Kendim yapıyorum. Yalnızca biraz salatalık doğramalıyım. Epey kolay’ diyor. Ne var ki reality show yıldızı sebzeyi kesme tahtasına yerleştirdikten sonra ‘biraz korktuğunu’ belirtiyor. Sebzeyi kesmeye yönelik ilk teşebbüsünde salatalığı tutmadan kesmeye çalıştığı görülüyor.

Kendall Jenner'ın salatalık doğrama şekli gündem oldu: O salatalığı bu şekilde kesmeye çalışmış olamaz! - Sayfa:2

Kendall Jenner kameralara, ‘Kesinlikle kesmekte iyi değilim, bu yüzden yakın çekim yapmayın’ diyor.

Kris daha sonra şeften Kendall için salatalığı kesmesini istiyor, model bunun üzerine itiraz edip tekrarlıyor: ‘Ben yapacağım anne. Sorun değil.’

Süper model daha sonra ellerini çapraz bir pozisyona getiriyor, bir eli salatalığın ucundayken diğeriyle bıçağı tutuyor.

Kendall Jenner'ın salatalık doğrama şekli gündem oldu: O salatalığı bu şekilde kesmeye çalışmış olamaz! - Sayfa:3

Sosyal medyadaki izleyiciler o andan beri Jenner’ın doğrama becerileriyle ilgili şakalar yapıyor. TikTok’ta yayımlanan ve @michelleeandrews’un paylaştığı videoda salatalık keserken kollarını hafifçe çaprazlanmış şekilde tutan bir kadın görülüyor.

Yorumlarda TikTok kullanıcıları Jenner’ın doğrama becerileri karşısında ne kadar şaşırdıklarını vurguladı. Bir kullanıcı ‘Gerçeklikten bu denli uzak olduklarını her zaman biliyordum ama Kendall’ın salatalığı kesmeye çalışmasını izlemek acı vericiydi’ diye yazarken bir başkası da ‘Eğer bu gerçekse, endişeliyim’ dedi.

Üçüncü bir kişiyse şunları ekledi: ‘Normal şeylerle ilişki kurmada kötü olduklarını varsayıyordum. Ama BU KADAR MI KÖTÜ olur?’

Kendall Jenner'ın salatalık doğrama şekli gündem oldu: O salatalığı bu şekilde kesmeye çalışmış olamaz! - Sayfa:4

Twitter kullanıcıları Jenner’ın bölümde ne kadar rahatsız göründüğünden de bahsetti, bazıları reality show yıldızının daha önce hiç salatalık kesmemiş gibi göründüğünü iddia etti. Bir hayran, ‘Bence Kendall Jenner’dan salatalık kesmeyi bilmesinin beklenmesi komik’ diye yazdı.

Kendall Jenner'ın salatalık doğrama şekli gündem oldu: O salatalığı bu şekilde kesmeye çalışmış olamaz! - Sayfa:5

Başka biriyse, ‘Kendall Jenner’ın lanet olası bir salatalığı kesmeye çalışması şimdiye kadar tanık olduğum en trajik şey’ dedi.

Kendall Jenner'ın salatalık doğrama şekli gündem oldu: O salatalığı bu şekilde kesmeye çalışmış olamaz! - Sayfa:6

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir