Johnny Depp – Amber Heard davasında ünlüler tarafını seçti

Yılın en sansasyonel davası devam ederken ünlüler de taraflarını seçti. Hollywood’un iki ünlü ismi Amber Heard ve Johnny Depp kozlarını mahkemede paylaşmaya karar verince ikilinin birliktelikleri sırasındaki şiddet tüm detaylarıyla ortaya döküldü. Duruşma hâlâ sürüyorken Heard ve Depp’in destekçileri de belli oldu.

Hollywood uzun zamandır böyle bir davaya sahne olmamıştı. Mahkeme salonlarında kozlarını paylaşan bir zamanların evli çifti Amber Heard ve Johnny Depp, filmleri aratmayacak iddialarla da sık sık basının gündemine oturuyor.

Çiftin ilişkileriyle ilgili tüm detayların ortaya dökülmesi, kimin kime şiddet uyguladığı, ifadeleri sırasındaki sergiledikleri tavırlar tüm dünyanın takibindeyken ünlüler de bu sansasyonel davaya kayıtsız kalmadı.

Amber Heard’ün 2018 yılında kaleme aldığı ve Depp’in ismini vermese de şiddetine maruz kaldığını açıkladığı ve ünlü oyuncuyu “kadın döven” olarak nitelediği yazı; Depp’in imajını zedelemekle kalmamış, aynı zamanda milyon dolarlık projelerden de çıkarılmasına neden olmuştu. Depp, yaşadıkları karşısında sessiz kalmak yerine itibarını yeniden kazanmak için bir iftira davası açtı. Heard de bu davaya yeniden karşılık verdi. Şimdi mahkemede kimin kime şiddet uyguladığı ilişkinin tüm detayları açığa çıkarılarak belirlenmeye çalışılıyor.

JOHNNY DEPP DESTEKÇİLERİ

Ünlüler de tanıdıkları bu çiftin davasına kayıtsız kalmayıp taraflarını belirliyor. İşte Johnny Depp’in destekçileri:

CHRIS ROCK

Ellen Barkin, Heard’e desteğini en önemli yerde, yani mahkemede göstermeye hazırlanıyor. 68 yaşındaki oyuncu, aktörün bir keresinde bir otel odasında bir şişe şarap fırlattığını ve kıskanıp sinirlendiğini iddia ederek bir açıklama yapmıştı. Ancak Depp, eski sevgilisinin kin beslediğini ve iddialarının gerçek dışı olduğunu iddia etti.

Barkin ve Depp 1994’te kısa bir süre birlikte olmuştu.

JAMES FRANCO

James Franco, duruşma için Heard’ün tarafını destekleyen potansiyel tanıklar listesinde yer alıyor. Çağrılırsa, video bağlantısı yoluyla duruşmaya katılmak durumunda kalacak.

Heard ve Depp’in boşanma sürecinde James Franco’nun adı sık sık gündeme gelmişti. Heard’ün, Depp’i Franco ile aldattığı iddia ediliyordu.

Franco geçtiğimiz aylarda cinsel tacizle suçlanmış ve oyuncu, öğrencileriyle birlikte olduğunu kabul etmişti.

ELON MUSK

Amber Heard ve Elon Musk bir dönem birliktelikleriyle dikkat çekmişti. Hatta ikilinin Johnny Depp’in evinde görüntülenmesi Heard’ün, Depp’i aldattığı iddialarını güçlendirmişti. Ancak Heard de Elon Musk da tüm bunları reddetmişti.

Daha önce SpaceX CEO’sunun oyuncu için mahkemede ifade vermesi gerekiyordu, ancak avukatı bunu yapmayacağını doğruladı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir