Billboard’un güzelleri kıyafetleriyle konuşturdu

Müzik dünyasının en önemli gecelerinden Billboard Müzik Ödülleri, Las Vegas’taki törenle sahiplerini buldu. Kırmızı halı seromonisindeyse şıklık yarışı vardı.

İLGİNÇ TASARIMLAR, İDDİALI KIYAFETLER

Billboard Dergisi tarafından 1990 yılından bu yana verilen, satışlara ve Billboard listelerine dayanan müzik ödülleri geçtiğimiz akşam 32’nci kez dağıtıldı. Sunuculuğunu Sean ‘Diddy’ Combs’un üstlendiği Billboard Müzik Ödülleri töreni, Las Vegas’taki MGM Grand Garden Areda’da gerçekleştirildi. Kırmızı halıda renkli anların yaşandığı gecede, konukların kıyafet tercihlerinde sıklıkla siyah rengi kullanmaları gözden kaçmadı. Derin dekoletelere iddialı pozların eşlik ettiği etkinlikte, ilginç tasarımlar ön plana çıktı. İşte dünyaca ünlü isimlerin şıklık yarışı.

Kylie Jenner, rap’çi sevgilisi Travis Scott‘a eşlik etti gecede. Üzerindeki baskılı elbise ise bütün dikkatleri genç dolar milyarderinin üzerine çekti.

Gecede Kylie Jenner’ın bu kadar konuşulmasının bir başka nedeni de ikinci bebeğini dünyaya getirdikten kısa süre sonra eski formuna kavuşmasıydı. Jenner, ikinci bebeğini geçen şubat ayında kollarına almıştı.

Kylie Jenner ve Travis Scott’a kızları Stormi de gecede eşlik etti.

Megan Fox ile bir süre önce nişanlandığı Machine Gun Kelly, gecede renk uyumu sergiledi. Fox, gecenin en şık konukları arasında yer aldı.

Chloe Bailey de gecenin siyah giyen ünlülerinden biriydi.

Doja Cat ilginç elbisesiyle dikkat çekti.

 

Dove Cameron gece için şeffaf ayrıntılarıyla dikkat çeken kırmızı bir elbise giydi.

 

Kali Uchis de gecenin kırmızı giyen ünlüleri arasındaydı.

 

Meghan Thee Stallion mini elbisesiyle. Model Cara Delevingne de Thee Stallion’un elbisesinin kuyruğuyla kırmızı halıda ilginç bir görüntü yarattı.

 Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir