Fatih Terim’den UEFA Kupası paylaşımı

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim, UEFA Kupası zaferinin yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Sarı kırmızılıların eski teknik direktörü Fatih Terim, 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası zaferinin yıl dönümünde Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Galatasaray bayrağının dalgalandığı bir görüntüyü paylaşan Terim, “Nicelerine… 17 Mayıs 2000.” notunu düştü.

AYRILIĞI BÜYÜK OLAY OLMUŞTU

Galatasaray’da geçtiğimiz sezonun ardından başkanlığa seçilen Burak Elmas, göreve başlar başlamaz Fatih Terim‘i teknik direktör olarak duyurmuştu.

Sezon başında gençlik projesiyle yola çıkan Galatasaray’da işler yolunda gitmedi ve Terim ile yollar ayrıldı. Türkiye Kupası ve Süper Lig’de alınan kötü sonuçların ardından Burak Elmas, Fatih Terim’le yolların ayrıldığını açıklamıştı. Terim’in yerine göreve Domenec Torrent getirilmişti.

BURAK ELMAS: DOĞRU KARARDI

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında Fatih Terim kararından pişmanlık duymadığını dile getirdi. Elmas, “Fatih Hoca konusunda doğru kararı, doğru zamanda verdiğimi düşünüyorum. Her ne kadar Fatih Hoca, ibrasızlık konusunda çalıştığını söylese de ben kendisini de koruma adına bu kararı almıştım. Fatih Terim döneminde Galatasaray ve Florya olarak iki ayrı kulübe bölünmüştük. Ayrılığın sebebi bu” ifadelerini kullanmıştı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir