Ünlü balet ağlayarak sahneyi terk etti!

Dünyaca ünlü balet Erhan Güzel, önceki akşam Don Kişot Balesi temsili sırasında sakatlandı. Kadıköy Süreyya Operası‘nda sahnelenen gösteride baş dansçı olarak yer alan Güzel yaptığı ters hareket sonucu çapraz bağlarını yırttı. Oyuna devam etmekte zorlanan Güzel, sonrasında yaptığı açıklamayla sanatseverleri ve takipçilerini üzdü.

Sakatlığını Twitter hesabından bir video paylaşarak duyuran Güzel, videoda şu ifadeleri kullandı:

Tam sonuna doğru gelirken kodada bir hareket var yaptım, dizim çat diye yere değdi. Sahnede ilk defa düştüm. Hastaneye gittim, ön çapraz bağımı koparmışım, yan bağlarım da zedelenmiş. Bir ameliyat olacağım, yaklaşık 9 ay terapi süreci var. Bir balet için en kötü sakatlıklardan biri. Ben son klasik bale baş rolümü oynadım. Bundan sonra oynasam oynasam belki birkaç tane modern eserde oynayabilirim. Benim geri dönüşüm artık çok zor.

Sanat camiasını da duygulandıran Güzel’e destek mesajları yağdı. İstanbul Devlet Opera ve Balesi de yayınladığı mesajda Güzel’e geçmiş olsun dileklerini sundu.

30 MAYIS’TA SEZONUN SON TEMSİLİ OLACAKTI

Güzel, temsil öncesi, “Bugün berber Basilio’yum ben. Süreyya’da görüşmek üzere Ayrıca 30 Mayıs Atatürk Kültür Merkezi’nde olacak Don Kişot temsilimize hepinizi bekliyorum. Lütfen biletlerinizi almayı unutmayın. Bu sezonun benim için son temsili olacaktır. Daha sonra turne programlarını bildireceğim” demişti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir