“Her konuda olduğu gibi bu konuda da başardık”

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Zafer Algöz‘ün, Netflix’in çok konuşulan dizisi Erşan Kuneri hakkındaki bir eleştiriye verdiği cevapla başlayan ‘Gibi – Erşan Kuneri tartışması’ çığ gibi büyüyor. Algöz’ün kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri dizisini Exxen’in popüler dizisi Gibi ile kıyaslaması sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü isimlerin katılmasıyla alevlenen tartışma, gazeteci yazar Ertuğrul Özkök‘ün de gündeminde yer aldı.

Number1 FM ve Number1 Türk FM’deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli sesli köşesinde polemiği ele alan Özkök, “Biz Gibi’ci miyiz, Erşan Kuneri’ci miyiz? Yani Cem Yılmaz’cı mıyız yoksa Gibi’yi yapan o iki arkadaşımız gibi miyiz? Evet, hangisini tutuyoruz? Türkiye’de büyük bir tartışma başladı.” diye sordu.

Sanki ikisi arasında büyük bir kavga varmış gibi insanlar ikiye bölündüler diyen Özkök, “Her konuda olduğu gibi bu konuda da kutuplaşmayı başardık” dedi.

Ertuğrul Özkök şunları söyledi:

“Bugün haftanın çalışılan son günü güzel bir hafta sonuna başlayacağız. Size bu yorumu Paris’ten yapıyorum, Paris’te şu an yağmur yağıyor ama mayıs ayı her zamanki gibi güzel. Şimdi Türkiye’yi bırakırken çok şahane bir tartışma başlamıştı. Biz Gibi’ci miyiz, Erşan Kuneri’ci miyiz? Yani Cem Yılmaz’cı mıyız yoksa Gibi’yi yapan o iki arkadaşımız gibi miyiz? Evet, hangisini tutuyoruz? Türkiye’de büyük bir tartışma başladı. Sanki ikisi arasında büyük bir kavga varmış gibi insanlar ikiye bölündüler. Her konuda olduğu gibi bu konuda da kutuplaşmayı başardık. Oysa ben Cem Yılmaz’ın yaptığı bütün filmleri çok seviyorum, çok gülüyorum. Gibi’yi seyrettim yıkılıyorum. İkisi birbirinden çok farklı bir mizah anlayışı ama ikisi de bu ülkenin, bu toprakların mizahı ve bunları yapan insanlar çok başarılı komedyenler, çok başarılı metin yazarları… Yani benim gözümde böyle bir kavga yok ama zaten bir şey söyleyeyim mi size, Türkiye’nin başka meselelerinde de aslında hepimizin ortak istediğine adalet, demokrasi, insan hakları, birlikte kardeşçe yaşamak, terörü önlemek değil mi? Ama bakın, o konularda bile bölünmeyi başarıyoruz. Yani başarılı bir şekilde siyasetçiler arasında başlayan kamplaşma şimdi mizahçılar arasına geldi. Allah sonumuzu hayır etsin. Hepinize güzel bir hafta diliyorum.”

NE OLMUŞTU?

Zafer Algöz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söylemişti:

Gibi’nin başrolünden ise Zafer Algöz’e şu yanıt geldi:

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir