Khloe Kardashian Turkuvaz elbisesiyle nefes kesti

Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian‘ın kardeşi Khloe New York’taki Disney etkinliğinde görüntülendi. Vücudunu saran Turkuvaz rengi elbisesiyle görenleri büyüleyen yıldız, aksesuarları ve uyumlu ayakkabılarıyla da stilini konuşturdu

Göz alıcı: Khloe Kardashian, Salı günü New York'ta Disney Hulu Upfront'a gelirken, tonlu bacaklarını sergileyen dantelli, figürü saran turkuaz mavisi bir mini elbiseyle kafaları çevirdi.

New York’ta annesi Kris Jenner ile Disney Hulu Upfront‘a gelirken, vücudunu saran turkuaz mavisi bir mini elbiseyle dikkatleri üzerine çekti.

Çalışma: Good American kurucusu, göz alıcı grubunu bir çift siyah dairesel gölge, gümüş halka küpeler, çıplak, açık parmaklı pompalar ve uçuk pembe bir manikür ile süsledi.

 

Kendini hissetmek: Ünlü ganimetini yapışkan ropuyla havalandırırken, 37 yaşındaki realite yıldızı, omuzlarından serbestçe dökülen doğal, gevşek dalgalarla şekillendirilmiş beline kadar uzanan platin sarısı saçıyla sansasyonel olmaktan başka bir şey değildi.

37 yaşındaki realite yıldızı, doğal, dalgalarla şekillendirilmiş beline kadar uzanan platin sarısı saçıyla nefes kesici görünüyordu.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir