Tom Cruise F-18 Super Hornet’i gerçekten uçurdu mu?

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise‘un yakında vizyona girecek olan Top Gun:Maverick filminde ‘uçtuğu’ görülen 70 milyon dolarlık F-18 Super Hornet’i gerçekten kullanmadığı ortaya çıktı.

27 Mayıs’ta vizyona girecek olan filmin fragmanında, Cruıse’un tehlikeli bir gizli görevde süpersonik jetlerle uçtuğunu gösteriyordu.

Yüksekten uçmak: 27 Mayıs'ta vizyona giren film, karakteri Maverick'in tehlikeli bir gizli görevde süpersonik jetlerle uçtuğunu gösteriyor – Cruise'un dediği gibi 'Saçları alevler içinde Mach 2'de.

Cruise ve diğerleri, çok sayıda röportajda, G-Force‘ları idare edebilmek ve filmdeki repliklerini bayılmadan veya kusmadan söyleyebilmek için aylarca süren eğitimden nasıl geçtiklerini anlattılar.

Keskin pilot: 59 yaşındaki Cruise, ünlü bir şekilde kendi dublörlerini yaptığında ısrar ediyor ve Top Gun: Maverick'in gerçekliği için davula vuruyor

Bruckheimer, Cruise’un uçağı uçurmak için bir talepte bulunduğunu, ancak Donanma tarafından izin verilmediğini söyledi. Ünlü yapımcı 70 milyon dolarlık uçağın aslında bir savaş pilotu olmayan birine emanet edilmek için çok pahalı olduğunu düşündüklerini söylediklerini aktardı.

Uçuşa yasak bölge: Top Gun hype makinesi, tehlikeli bölgeye giden bir otoyol almış olabilir - yıldız Tom Cruise'un filmde 'uçarken' görüldüğü 70 milyon dolarlık F-18 Super Hornet'i gerçekten kullanmadığı ortaya çıktı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir