Düşes’in elinden tutması hayranlarını ikiye böldü

Yılın en gösterişli film galalarından biri dün gece İngiltere’nin başkenti Londra’da yapıldı. Bundan 36 yıl önce Tom Cruise‘un kariyeri için önemli bir köşe taşı olarak sinema tarihine geçen Top Gun filminin devamı niteliğindeki Top Gun: Maverick‘ın yıldızları 75’inci Cannes Film Festivali‘nden sonra Londra’da boy gösterdi.

FİLMİN YILDIZLARINDAN ROL ÇALDI
Galaya Top Gun: Maverick‘in oyuncuları tam kadro katıldı. Fakat o gece onlardan “rol çalan” bir başkası oldu: İngiliz kraliyet ailesinin en göz önünde üyelerinden biri olan Cambridge Düşesi Kate Middleton

Kate ile Tom el ele: Bu görüntü bazılarını kızdırdı

BU KEZ ‘SIKICI’ DEĞİL
Geçen eylül ayında James Bond serisinin yeni halkasının galasına da giydiği pırıltılı elbiseyle damga vuran Middleton yine giyim tercihiyle gecenin yıldızı oldu. Genel olarak kraliyet görevlerinde “sıkıcı” giyinmekle eleştirilen Middleton bu kez ise tıpkı bir Hollywood yıldızı gibi giyinerek moda eleştirmenlerinden de moda eleştirmenlerinden de tam not aldı.

Kate ile Tom el ele: Bu görüntü bazılarını kızdırdı

YILDIZLARI ELMASLARLA SÜSLÜ
Middleton, gala gecesi için omuz kısmı beyaz, geri kalanı siyah, bedenini saran bir gece elbisesi giydi. Kate Middleton‘ı gecenin yıldızı haline getiren bu elbise Roland Mouret tasarımı.. 40 yaşındaki üç çocuk annesi Düşes, gelinliğini de seçtiği Alexander McQueen tasarımı 2 bin 300 sterlin değerinde bir el çantası taşıdı. Middleton görünümünü Robinson Pelham imzalı 10 bin 500 sterlin değerindeki yıldız şeklinde elmas küpeler ve yüksek topuklu ayakkabılarla tamamladı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir