Amber Heard, filmdeki rolünü kime borçlu?

Jason Momoa, Amber Heard’ü Aquaman’den kovulmaktan kurtarmış

Aktrisin filmde az da olsa rol alabilmesinin arkasında Momoa ve yönetmen James Wan’ın olduğu iddia edildi.
DC Evreni’nin yıldızı Jason Momoa’nın, Amber Heard’ün Aquaman serisinde kalması için araya girdiği öne sürüldü.

Johnny Depp ile karalama davası görülmeye devam eden oyuncu Amber Heard’ün menajeri Jessica Kovacevic, Heard’ün “Aquaman 2” filmindeki sahnelerinin kısaltılmasının, filmin başrolü Jason Momoa ile yaşanan kimya uyuşmazlığından dolayı olduğunu açıkladı.

Kayıp Rıhtım’ın The Independent’tan aktardığı habere göre, WME adlı menajerlik şirketinde görev alan Kovacevic, davanın Heard’ün kariyerini ciddi şekilde etkilediğini belirtse de, “Aquaman and the Lost Kingdom” filmindeki Amber Heard sahnelerinin kısaltılma nedenini basının iddia ettiği dava süreçleriyle ilgili olmadığını ifade etti.

‘AQUAMAN’DEN SONRA GERİLEME YAŞANDI’

Kovacevic, WME’nin Heard senaryoyu aldığında rolünün azaldığını öğrendiğini söyledi. Heard’ün oyunculuk başarısına dair konuşan menajer, ilk “Aquaman” filminden sonra oyuncunun Momoa kadar yükselmediğini belirtti. Heard’ün kariyerinin nasıl zarar gördüğü sorulduğunda ise Kovacevic, “Tecrübelerime göre böyle bir şeyden sonra kariyeriniz değişir. O zamanlar filmde çok iyi karşılanıyordu, o dönem herkes onunla mutluydu. Hiçbir sorun yoktu. Ondan sonra tam bir gerileme yaşandı” ifadelerini kullandı.

Amber Heard, DC evrenindeki Mera karakterini ilk defa 2017 yılında Justice League filminde oynamış, bir sonraki yıl “Aquaman”de bu rol ile bir kez daha yer almıştı. Menajer, Heard’ün devam filminden 2 milyon dolar kazandığını da aktardı.

AMAZON FİLMİNDEKİ ROLÜNÜ KAYBETTİ

Menajer Kovacevic, basında geniş yer bulan haberler nedeniyle oyuncunun henüz yapım aşamasındaki bir Amazon filmindeki rolünden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi. Kovacevic’e göre, Depp’in avukatlarının Heard’ün öne sürdüğü iddiaların “aldatmaca” olduğunu söylemesi “ateşi körükledi”.

AMBER HEARD, 50 MİLYON DOLAR ZARAR ETTİ

Johhny Depp’in kendisini dayakçı gibi gösterdiği gerekçesiyle eski eşi Amber Heard’e açtığı 100 milyon dolarlık iftira davasının ardından aktörün hayranları, güzel oyuncunun ‘Aquaman’ filminin kadrosundan çıkartılması için imza kampanyası başlatmış, Jason Mamoa araya girerek buna engel olmuştu. Eğlence sektörü danışman Kathriyn Arnold Heard’ün dava sürecinde film anlaşmaları yapamadığı için 50 milyon dolar zarar ettiğini açıkladı.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir