Jennıfer Anıston ‘Frıends’ Sonrasını Anlattı

Boşanma ve terapi iyi geldi esprisi güldürdü

The Ellen DeGeneres Show”un final bölümünde Brad Pitt‘le boşanmasından şakayla karışık bir şekilde bahseden ünlü oyuncu Aniston, başrollerinden olduğu efsanevi “Friends” dizisi bittikten sonra boşanma ve terapinin kendine iyi geldiği esprisi yaptı.

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan “Ellen Degeneres Show”, geçtiğimiz günlerde final yaptı. 19 sezon boyunca birçok farklı ismi konuk alan Ellen’ın son konuğu da “Friends” dizisinin sevilen ismi Jennifer Aniston olmuştu. Aniston’un Brad Pitt’e yaptığı gönderme ise son bölüme damga vurdu.

19 sezon boyunca toplam 20 kez programa katılan Aniston son bölümde Ellen’a, “Senin program yaptığından daha fazla şovunda bulundum” diyerek espri yaptı. Eğlence dolu program finalinde Aniston, 2004’te sona eren ‘Friends’ finalini değerlendirdikten sonra boşanma süreciyle ilgili bombayı da patlattı.

BRAD PITT’E MESAJ GÖNDERDİ

Brad Pitt ile dört buçuk yıl evli kaldıktan sonra 2005 yılında boşanan Aniston konuşma arasında gülerek, “Eh, boşandım ve terapiye gittim. Sonra ‘Ayrılık’ adında bir film yaptım” dedi. Pitt’in Aniston’ı Angelina Jolie ile aldattığı iddia edildikten sonra evliliklerinin çirkin bir şekilde sona erdiği söylentileri uzun süre ortada dolaşmıştı. Ancak Pitt ve Aniston’a çok yakın kaynaklar ikilinin hâlâ arkadaş olduğunu, dostane ve samimi bir ilişki içerisinde bulunduklarını iddia ediyor. Nitekim ‘Howard Stern Show’a katılan Aniston da “Brad ve ben arkadaşız” demişti

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir