Melek Mosso’ya sanatçılardan destek

Şarkıcı Melek Mosso‘nun hedef gösterilerek Uluslararası Isparta Gül Festivali‘ndeki konserinin iptal edilmesinin ardından, şarkıcı Derya Uluğ, festivalde sahneye çıkmayacağını açıkladı.

Uluğ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Uluğ’un ardından Funda Arar da festivalde konser vermeyeceğini duyurdu. Arar, Twitter paylaşımında “Çok değerli Isparta’lılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere…” dedi.

Melek Mosso, “ahlaksızlığı özendirdiği” iddiasıyla Yeniden Refah Partisi, Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından hedef gösterilmiş ve 3 Haziran’da festivalde vereceği konser iptal edilmişti. Mosso’nun yerine 3 Haziran günü Seda Sayan’ın konser vereceği açıklanmıştı.

YENİ KADRO BELLİ OLDU

Son olarak, 3 ismin yerine festivalde sahne alacak isimler netleşti.

Önceki günlerde, Melek Mosso’nun yerine Seda Sayan‘ın konser vereceği açıklanmıştı. Belediye’nin Mosso’nun bir sahnesinde yaptığı parmak hareketinden dolayı konseri iptal ettiğini öne süren Sayan, “Sahne alacağım menajerimden öğrendim, Melek inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmaz” demişti.

Sayan, konser vereceğini ‘menajerinden öğrendiğini’ söylemişti.

2. Sayfa‘nın aktardığına göre; Seda Sayan ile birlikte festivalde sahne alacak diğer isimler ise Niran Ünsal ve Işın Karaca oldu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir