Karan istedi Burak Özçivit 3 milyonluk Ferrari’yi kapıya çekti

“Kuruluş Osman” dizisindeki Osman karakteriyle gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz yıl 2 milyon TL’ye aldığı mavi Ferrari’sini değiştirip, üzerine 3 milyon ekleyerek kırmızı Ferrari aldı!

Oğlu Karan istedi Burak Özçivit 3 milyonluk Ferrari'yi kapıya çekti!

ATV’de her çarşamba akşamı yayınlanan ve büyük izleyici kitlesine sahip Kuruluş Osman dizisinde  Osman karakterine hayat veren, efsane oyuncu Burak Özçivit, oğlu istediği için 3 Milyon TL’ye kırmızı Ferrari satın aldı!
Oğlu Karan istedi Burak Özçivit 3 milyonluk Ferrari'yi kapıya çekti!Ferrari tutkusuyla bilinen yakışıklı oyuncu daha önce 2000 model bir mavi Modena satın almıştı! Özçivit’in gönlü maviden sonra bu kez kırmızıya kaydı.
Oğlu Karan istedi Burak Özçivit 3 milyonluk Ferrari'yi kapıya çekti!Bir galeri arabası olan yakışıklı oyuncu,  geçtiğimiz sene 2 Milyon TL’ye aldığı mavi renkteki 599 GTB F1 araba modeline 3 Milyon TL daha ekleyerek, galerisine Ferrari’yi ekledi. 
Oğlu Karan istedi Burak Özçivit 3 milyonluk Ferrari'yi kapıya çekti!Özçivit, oğlu Karan’ın Ferrari tutkusu nedeniyle arabasını değiştireceğinin sinyallerini, Karan’ın doğum günü partisinde vermişti. 
Oğlu Karan istedi Burak Özçivit 3 milyonluk Ferrari'yi kapıya çekti!Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti geçtiğimiz günlerde Karan’ın 3. yaş gününü Ferrari konseptli partiyle kutlamıştı.  
Oğlu Karan istedi Burak Özçivit 3 milyonluk Ferrari'yi kapıya çekti!Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir