Kuşadası Sokak Festivali’nde dev organizasyon

Aydın Kuşadası’nda 10 12 haziran tarihlerinde düzenlenecek Kuşadası Sokak festivali “Sokak çok güzel, sen de gelsene…” sloganıyla muhteşem etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Birbirinden leziz yöresel yemeklerin katılımcılarla tanıştırılacağı Festivalin ikinci günündeyse müzisyen Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars konser verecek. Müzik ziyafetinin yaşanacağı bu konser öncesinde ünlü müzisyen yemek tadım seminerinde hayranlarıyla bir araya gelecek.

Müzik eşliğinde dans edilen, birbirinden lezzetli güzel kokuların sardığı, hep renkli ve canlı olan Kuşadası Sokak’ları herkesi hızlıca içine çekecek muhteşem bir deneyim ve gülümseten anılar vaad ediyor.Denize bu kadar yakın olmamıza rağmen kısıtlı ve tek düze olan deniz mahsulü sofralarımıza farklı bir bakış getiren Damla Özay, unutulan tariflerle hazırlayacağı Deniz Mahsulü menülerini bizlerle paylaşacak.

Alice Harikalar Diyarında masalından esinlenerek tasarlanmış Şapkacı (Mad Hatters) tahta bacaklar; poi ve staff çeviren flow artist Mart Tavşanları;akrobat ve jonglör tarla fareleri; jonglörlerden oluşan Alice ve Chesire Kedisi karakterlerinin bulunduğu 10-16 kişilik gezici sirk korteji ve harika bir bando; WonderBand sokak gösterileri  ve daha fazlası 10-12 Haziran tarihlerinde rengarenk etkinlikleriyle sizleri bekliyor.

İşte etkinlik takvimi;

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir