The Kid Laroi’nin sevgilisinden büyüleyen pozlar

Genç rapçi The Kid Karoi’nın model kız arkadaşı Katarina Deme, dekolteli büstiyeriyle ortalığı kasıp kavurdu.

Avustralya’da End Of The World turuna kız arkadaşıyla katılan 18 yaşındaki Avustralyalı rapçi Deme’nin fotoğraflarını çekti ve ‘kızımı bunları almaya zorladım’ notu düştü.

Son dönemin Justin Bieber ve Selena Gomez olarak adlandırıldılar The Kid Karoi ve Katarina Deme çifti geçtiğimiz aylarda ayrılık sorularına maruz kalmıştı.

The Kid Laroi kimdir?

Profesyonel olarak Kid Laroi ( The Kid LAROI olarak stilize edilmiştir ) olarak bilinen Charlton Kenneth Jeffrey Howard (17 Ağustos 2003 doğumlu ), Avustralyalı bir rapçi, şarkıcı ve söz yazarıdır. İki ARIA Müzik Ödülü , beş Billboard Müzik Ödülü , bir iHeartRadio Müzik Ödülü ve iki Grammy Ödülü ve üç MTV Video Müzik Ödülü adaylığı dahil olmak üzere çeşitli ödüller aldı .

Howard, aslen Avustralya’da turneye çıktığı sırada Amerikalı rapçi Juice Wrld ile olan ilişkisi ve dostluğu sayesinde tanındı. Lil Bibby’nin Grade A Productions ve Columbia Records ile bir ortaklık anlaşmasına katılmadan önce yerel bir takipçi kitlesi kazandı . 2020’de Juice Wrld ile Billboard Hot 100’de 52 numaraya kadar yükselen ” Go “daki işbirliğiyle daha da popüler oldu . İlk mixtape’i F*ck Love (2020), Avustralya ARIA Listelerinde bir numaraya çıkarak onu şimdiye kadar listenin zirvesine ulaşan en genç Avustralyalı solo sanatçı yaptı ve aynı zamanda ABD’de bir numaraya ulaştı.Reklam panosu 200Ayrıca Howard’ın şarkıları “ Without You ” ve bunun Miley Cyrus ile yaptığı remiks ve Justin Bieber ile yaptığı işbirliği” Stay ” ile Billboard Hot 100’de ilk yedi hafta boyunca listede kaldı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir