Doja Cat: Müzikte kadınlar ilham vericidir

Dünyaca ünlü rap yıldızı Doja Cat, ELLE magazine için verdiği röportajda kıyafetiyle çok konuşuldu. 26 Yaşındaki sanatçı “Müzikteki kadınlar sadece heyecan verici değil, aynı zamanda ilham vericidir.” dedi.

Akşam yemeğine esnasında şarkıcı, Avustralyalı yönetmenle birlikte bir masada sohbet etti ve Elvis filminin yönetmeni Baz Luhrman ile poz verdi.
Rap yıldızı Doja Cat, ELLE magazine verdiği röportajda gelecekteki projelerinden bahseden rap sanatçısı gizli tutkusunun stand-up komedisi olduğunu belirterek bunu yapılması eğlenceli bir şey olarak nitelendirdi.
Doja, hayranlarının çoğu onun mizahına ve sosyal medyadaki (Instagram, Twitter, TikTok) bazı şakalarına aşina olduğu için, “Ben de herkes gibi gergin oluyorum ama bu doğal bir şey gibi geliyor” diye açıkladı.
Komedi ilhamının bir kısmı sorulduğunda ise, Ziwe Fumudoh‘un Showtime’daki dizisinin büyük bir hayranı olduğunu, sunucunun Emily Ratajkowski, Chet Hanks, RuPaul Drag Race yıldızı Katya, Ilana Glazer, Phoee Bridgers gibi birçok konuk oyuncu olduğunu söyledi.
Fırsat olursa bir dizi veya filmde rol almakla ilgilendiğini de itiraf eden Doja, “Oyunculuk yapmayı çok isterim. Filmlerde olmayı çok isterim. Bu benim için çok büyük bir istek…” diyerek sözlerini tamamladı.
Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir