Rolling Stones’tan 1 milyar TL’lik onay

Efsanevi İngiliz rock’n roll grubu Rolling Stones, kuruluşunun 60. yılını kutluyor.

Halen turnelerine devam eden grup yeni bir sözleşme imzaladı. Şarkıları ve hikayelerinin bir televizyon serisinde yer almasına ilk kez izin verdiler.

Grup, kanal ile 50 milyon Sterlin’lik (1 milyar TL) anlaşma yaptı. Grubun şarkılarının çoğunun sözünü solistler Mick Jagger (78) ve Keith Richards (78) yazdı.

Ayrıca Rolling Stones Amsterdam‘daki Johan Cruijff Arena’daki bu geceki konseri iptal etmek zorunda kaldı. Jagger, bu geceki erteleme için çok üzgün olduklarını belirterek Hollandalı hayranlarından Twitter’da özür diledi.

Şöyle yazdı:

“Amsterdam gösterisini bu gece bu kadar kısa bir sürede ertelemek zorunda kaldığımız için çok üzgünüm.

“Maalesef az önce Covid testi pozitif çıktım. En kısa sürede tarihi yeniden planlamayı ve mümkün olan en kısa sürede geri dönmeyi hedefliyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Mick.”

Gösteri ileri bir tarihe ertelenecek. Bu geceki gösterinin biletleri, yeniden planlanan tarih için organize edilecek.

Jordan, 24 Ağustos 2021’de 80 yaşında vefat eden davulcu Charlie Watts‘ın ölümünün ardından uzun süre sonra grupla turneye çıkıyor.

Grup, geçen hafta Perşembe günü Anfield futbol stadyumunda Birleşik Krallık sahnesine geri döndü ve bu yaz Londra’daki BST Hyde Park festivalinde iki konser verecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir