Fenerbahçe, gece yarısı Bruma transferini duyurdu

Yeni sezona Portekizli teknik direktör Jorje Jesus ile başlayan ve 1 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe transfere de hızlı başladı. İlk olarak Lincoln Henrique‘yi transfer eden sarı lacivertli yönetim dün gece bir dönem Galatasaray forması giyen Bruma ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. Yıldız oyuncu İstanbul’a geliyor.

Süper Lig’i geçtiğimiz sezonu 2. bitiren ve Şampiyonlar Ligi ön eleme oynama hakkı kazanan Fenerbahçe sezonu erken açtı. Sezon biter bitmez Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile anlaştığını açıklayan sarı lacivertliler, tecrübeli isim ile 1 yıllığına sözleşme imzaladı.

JESUS DOKUNUŞLARI
Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açan Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un tesislere dokunuşları oldu. Fenerbahçe’nin tarihinden aldığı güce inanan ve futbolcularının bu ruhla hareket etmesini isteyen Portekizli teknik adamın talebiyle tesis duvarları Fenerbahçe taraftarının birliktelik ve aidiyet duygularını ortaya koyan görselleri ile kaplanırken, takımın toplantı odası da baştan aşağı yenilendi.

Fenerbahçe transferi gece yarısı duyurdu Bruma İstanbula geliyor, işte saati

TRANSFER BOMBALARI ÜST ÜSTE
Sezonu erken açacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus transfer çalışmalarına da erkenden başladı. 67 yaşındaki teknik adam üst üste bombaları patlattı. İlk olarak daha önce Süper Lig’de Rizespor forması giyen, Santa Clara forması giyen Brezilyalı orta saha Lincoln Henrique transferini duyuran Fenerbahçe, bir transferi daha gece yarısı açıkladı. Sarı lacivertliler bir dönem Galatasaray forma giyen Bruma‘yı İstanbul’a getiriyor.

Fenerbahçe transferi gece yarısı duyurdu Bruma İstanbula geliyor, işte saati

Fenerbahçe’nin resmi siteden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kulübümüz Armindo Tue Na Bangna’nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır.

Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

İşte o paylaşım;

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir