Hande Erçel fişi çekti: Arkadaşım kalacak

Hande Erçel-Kaan Yıldırım ikilisi kısa bir süre önce ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Güzel oyuncu, eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Samimi açıklamaları ile dikkat çeken Hande Erçel, “Kaan her zaman arkadaşımdı arkadaşım kalacak.” dedi.

“Sen Çal Kapımı” dizisinde başrolleri paylaştığı Kerem Bürsin ile ayrıldıktan sonra adı Halka dizisindeki rol arkadaşı Kaan Yıldırım ile anılan ve sevgili olan Hande Erçel biten ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.
 

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile bir dönem sevgili olmuştu. Yakın zamanda ayrılık haberleri yayılan ünlü ikiliden Kaan Yıldırım gizemli bir güzel ile görüntülenmişti.

GİZEMLİ GÜZEL İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Kaan Yıldırım’ın Bodrum’da kimliği belli olmayan yabancı bir kadın ile baş başa bir mekanda eğlendiği görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Kaan Yıldırım’ın Bodrum tatilinde birlikte görüntülendiği gizemli güzelin ardından Hande Erçel, eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilgili kendisine yönetilen sorulara yanıt verdi.

“HER ZAMAN ARKADAŞIMDI, ARKADAŞIM KALACAK”

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile birlikte olup olmadıkları yönünde kendisine yöneltilen sorular üzerine samimi açıklamalarda bulundu.

“Hayatımda kimse yok, her şey şu an yoğunlukla işimle yoğunum ve çok da mutluyum, Kaan her zaman arkadaşımdı arkadaşım kalacak.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir