TFF’de ilk kez kadın yönetici yer aldı: Tarihe geçen isim kim?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun olağanüstü genel kuruluna tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi, başkan seçildi. Türk futbol tarihinde ilk kez TFF’de kadın yönetici görev yapacak. Fenebahçe yönetim kurulu üyesi ve Güven hastanelerinin patronu Nükhet Küçükel Ezberci ile Başakşehir Üniversitesi Tanıtım ve Halkla ilişkiler Bölüm başkanı Prof. Dr. İdil Karademirlidağ Suhel yönetimde yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi oldu.

TFF seçimine tek aday olarak giren Gaziantep FK’nın eski başkanı Büyükekşi’nin yönetim listesinde İdil Karademirlidağ Suher de yer alıyor.

İdil Karademirlidağ Suher, Nüket Küçükel Ezberci ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde görev yapan ilk kadın olacak.

Yönetim Kurulu listesindeki diğer isimlerse; Murat Aksu, Yalçın Orhan, Yusuf Günay, Erman Kalkandelen, İbrahim Burkay, Alkın Kalkavan, Ramazan Üçdan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ali Düşmez, Talat Papatya ve Volkan Can.

İdil Karademirlidağ Suher kimdir?

Mehmet Büyükekşi’nin yönetim kurulu listesinde yer alan Prof. Dr. İdil Karademirlibağ Suher, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı.

Suher, Anadolu Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İkişkiler bölümünden 1995 yılında mezun oldu.

Yüksek lisansını yine Anadolu Üniversitesi İletişim Sanatları üzerine gerçekleştiren Suher, doktora eğitimini de Anadolu Üniversitesi’nde İletişim Sanatları üzerine yaptı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir