Ajda Pekkan: Hepiniz Ajda kuşağısınız

Süper star Ajda Pekkan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıktı. Pekkan’ın günler öncesinden biletleri tükenen konserine katılan hayranları, kapıda uzun kuyruklar oluşturdu.

Sanatçı, sahneye adım attığı andan itibaren binlerce kişi dev bir koro ve dans topluluğuna dönüştü. Müzikseverlerin Pekkan’ın şarkılarına dans ederek eşlik ettiği o anlar geceye damga vurdu.

Süper star sevenlerine “Bütün kuşaklar; X, Y, Z burada ama ortak özelliğiniz hepiniz Ajda kuşağısınız ve bir yerlerde kesişmiş yollarımız. Bundan daha büyük mutluluk olabilir mi bir sanatçı için?” diye seslendi.

Seyircilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan sanatçı, iki kere bis yaptı. ‘Bi Tık’, ‘Eğlen Güzelim’, ‘Sarıl Bana’, ‘Harika’ şarkılarını bir kez daha söyledi.

“BACAKLARINI AÇ’ DİYORLAR”

Pekkan’ın, “Kıyafetime bir şey mi diyorsunuz? Şimdi bana açıkhavalarda bir şeyler oldu. ‘Bacaklarını aç aç’ diyorlar. Ben de üstü kapattım, bacakları açtım.” sözleri kahkahaya boğdu.

Ajda Pekkan, konseri boyunca zamana meydan okuyan klasiklerini de söyledi, Orhan Gencebay’dan “Batsın Bu Dünya” da dedi, “Kim Ne Derse Desin” şarkısında İngilizce yorumuyla da eğlendirdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio