Number1 Türk Fm iki ödüle birden layık görüldü

Kanser savaşçısı çocuklarımızı gülümsetmek için Gülmek İyileştirir Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede yılın en iyi radyo programcısı, Number1 Türk Fm ailesinden DJ Kadir Çetin olurken, Yılın en iyi radyosu Number1 Türk Fm’e verildi.

Uluslararası İstanbul Ödülleri, Gülmek İyileştirir Derneği’ne destek olmayı amacıyla Swissotel The Bosphorus’da Ebru Akel ve Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla gerçekleştirildi. Kırmızı halı sunuculuğunu ise ünlü oyuncu ve manken Rüya Coriç üstlendi.

Muhteşem gecede sahne ülkemizin iki büyük sanatçısına emanet edildi. Mini konser veren Demet Akalın ve Sinan Akçıl şarkılarıyla misafirlere müzikal keyfi yaşattı.

Swissotel The Bosphorus’un muhteşem balo salonunda gerçekleştirilecek olan ödül törenimizde sürprizler gece boyunca devam etti. Türkiye’nin önde gelen isimlerinin, değerli sanatçıların; iş ve medya dünyasının önemli markalarının katılımıyla daha da anlamlandı.

Gecede yılın en iyi radyo programcısı, Number1 Türk Fm ailesinden DJ Kadir Çetin olurken, Yılın en iyi radyosu Number1 Türk Fm’e verildi.

Ödülü almak için sahneye çıkan Kadir Çetin, Number1 kurulalı 30 yıl olmuş… İlk Londra’da kuruldu. Sonra Number1 Türk, Number1 Türk Fm vs. 6 Televizyon, 22 radyo baya büyüdük. Buraya Kuşadası’ndan geldim. Çünkü çok anlamlı bir geceydi. Gelmezsem olmazdı.” şeklinde konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir