Ayça Ayşin Turan ile Ekin Koç aynı filmde

Oyuncu Ayça Ayşin Turan‘ın “Üç Kuruş” dizisinin yıldız ismi Ekin Koç ile partner olacağı iddia edilmişti. Oyuncu Ayça Ayşin Turan önceki gün Etiler’de görüntülendi. Yeni partneri Ekin Koç ile bir araya gelen Ayça Ayşin Turan, haberi doğruladı. Ünlü oyuncu, “Önümüzdeki günlerde sette olacağız, naif bir aşk hikayesi diyebilirim ama daha fazla detay veremiyorum” diyerek film hakkında konuşmaktan kaçındı. Murat Boz ile partner olacağının iddia edildiği hatırlatılınca ise, “O başka bir proje, ama erkek oyuncu ile ilgili haberleri sizden öğreniyorum bende. Proje ile ilgili görüşmeler sürüyor” yanıtını verdi.

Son dönemlerde Twitter’da TT listesinden düşmeyen Turan muhabirlerin neredeyse her gün TT listesindesiniz sevenlerinizden bu kadar yoğun ilgi görmeyi bekliyor muydunuz? sorusuna, “Çok tatlılar. Her seferinde beni şaşırtmayı başarıyor ve çok mutlu ediyorlar, sağolsunlar.” diye yanıt verdi.

Alp Navruz, geçtiğimiz günlerde katıldığı Kelebek Yaz Eğlencesi gecesinde Ayça Ayşin Turan ile ‘Ada Masalı’ dizisinde tanıştıkları İzmir Seferihisar’da tatile çıkacaklarını söylemişti. Tatil sorularına yanıt veren güzel oyuncu, “İkimizin de iş görüşmeleri var. Bir süre daha buradayız gibi, set öncesi kısa kısa tatiller yapmak istiyoruz. Ama bu yaz daha çok çalışarak geçecek gibi görünüyor.” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir