Erotik fotoğraflarını satan Sami Sheen’den yeni poz

Amerikalı oyuncu Charlie Sheen’in 18 yaşındaki kızı Sami Sheen , Instagram’da beyaz büstiyeriyle çekildiği fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafıyla instagramı sallayan ünlü yıldız beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sami Sheen’in babası Charlie Sheen, “Artık Sami’nin bu yeni maceraya atılırken güvenebileceği birleşik bir aileye sahip olması her zamankinden daha önemli. Bu andan itibaren, ona bolca sahip olacak’ diyerek kızına destek verdi.

Charlie Sheen babası gibi gündemden düşmüyor

Two and a Half Men” dizisiyle ünlenen ve son yıllarda yaşadığı alkol ve uyuşturucu problemleriyle gündeme gelen oyuncu Charlie Sheen’in, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Denise Richards ile evliliğinden doğan kızları geçtiğimiz günlerde18 yaşına girdi. Çiftin kızları Sami Sheen, erotik paylaşımların yapıldığı siteye üye olup ilk paylaşımını yapınca gündem olmuştu.

‘BU OLAY BENİM ÇATIMIN ALTINDA YAŞARKEN OLMADI’
Geçmişte kendisi de inişli çıkışlı bir hayat sürdüren hatta adı zaman zaman skandallarla gündeme gelen 56 yaşındaki Charlie Sheen, bu konuda sözcüsü aracılığıyla Fox News’a bir açıklama yaptı. “Bu olay benim çatımın altında meydana gelmedi” diyen Sheen kızının yaptığını tasvip etmediğini belirtti. Fakat kızının davranışını engelleyemediğini de ekleyen Charlie Sheen, yine de kızına “yaratıcılığını kullanması ve zarafetini bozmaması çağrısı yaptığını” belirtti. Charlie Sheen, kızı Sam Sheen’in bu girişimini engelleyemediğine de açıklamasında yer verdi.

‘KENDİ TERCİHLERİNİ KENDİSİ YAPACAK’
Bu arada Sami’nin annesi 51 yaşındaki Denise Richards da eski eşi Charlie Sheen’in “bu olay, kızım benim çatımın altında yaşarken meydana gelmedi” sözlerine gönderme yaparak “Sami 18 yaşında. Bu yaptığı da kimin çatısı altında yaşadığıyla ilgili değil. Bir ebeveyn olarak bütün yapabileceğim ona rehberlik etmek ve yargısına güvenmek. Ama kendi tercihlerini kendisi yapacak” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir