Lincoln Henrique: Meydan okumaya hazırım

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Lincoln Henrique, bugün sabah gerçekleştirilen idmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Brezilyalı futbolcu, Jorge Jesus ile ilgili olarak “Jorge Jesus dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri. Fenerbahçe de Türkiye’nin en büyük kulübü. Fenerbahçe’den teklif geldiğinde çok heyecanlandım. Burada meydan okumaya hazırım.” ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe ‘de yeni transfer Lincoln Henrique, açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’de yer almaktan dolayı çok mutlu ve gururlu oluğunu ifade eden Lincoln Henrique, “Bu sezon büyük başarılar elde edebilmemiz için çok çalışacağım” diye konuştu.

Jorge Jesus‘un dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri olduğunu dile getiren Lincoln, “Fenerbahçe de Türkiye’nin en büyük kulübü. Kariyerime çok katkıları olacak. Ben de bunun için hazırım. Fenerbahçe Kulübü olarak, hocamız, taraftarlarımız, oyuncularımızın birlik olup çalışması gerekiyor, bu sezon istediğimiz hedeflere ulaşabilmemiz için” şeklinde konuştu.

“HOCAMIZ BENİM EN İYİ HANGİ POZİSYONDA OYNAYABİLECEĞİMİN KARARINI VERECEKTİR” 

10 numara pozisyonunda oynadığını hatırlatan Lincoln, “Ofansif orta saha oyuncusuyum ama günümüzde futbolcuların 2-3 farklı pozisyonda oynayabilmesi gerekiyor. Hocamız benim en iyi hangi pozisyonda oynayabileceğimin kararını verecektir. Hangi formayı giyeceğime karar vermedim. Türkçe bazı kelimeler öğreniyorum. Çok fazla bilmiyorum” dedi.

“FENERBAHÇE’DEN TEKLİF GELDİĞİNİ DUYUNCA ÇOK HEYECANLANDIM” 

Fenerbahçe’den teklif geldiğini duyunca çok heyecanlandığını kaydeden Lincoln Henrique, “Çok mutlu oldum. Menajerime de; Fenerbahçe gibi bir takımda oynamak istiyorum, Jorge Jesus’la çalışmak istiyorum dedim. Gerçekten bu meydan okumaya hazır hissettim kendimi. Tabii ki hocamızla da gerekli konuşmaları yaptık. Ben her zaman hangi pozisyonda ihtiyaç duyulursa elimden gelenin en iyisini yapacağım. 10 numara dediğiniz pozisyon çok fazla kalmadı. Geçmişten bir örnek vermemi isterseniz her zaman Ronaldinho’yu örnek aldım. Hepimizin benzer karakteristik özellikleri olabilir saha içerisinde ama beni en çok tarz olarak etkileyen oyuncu Ronaldinho’ydu” şeklinde konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir