Margot Robbie “Barbie” setinde ilk kez görüntülendi

Çekimleri devam eden filmden ilk set fotoğrafları sosyal medyaya sızdı. Başrolünü Margot Robbie’nin üstlendiği “Barbie” filminden ilk set fotoğrafları, sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşıldı. Fotoğraflarda Margot Robbie, klasik bir Barbie kostümü olan İspanyol paça pembe tulumuyla görünüyor.

Filmin setinde ilk kez görüntülenen 31 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, uzun platin saçları, yıldız desenli geniş paça pantolonu, önden düğmeli dar yeleğiyle tam Barbie gibiydi.

Bugüne kadar hep animasyon olarak ekranda hayat bulan Barbie’nin sinema filmi 21 Temmuz’da gösterime girecek.

Barbie’nin partnerini Ken’i Ryan Gosling canlandıracak.

Yönetmen koltuğunda 3 kez Oscar adayı Greta Gerwig’in (Lady Bird, Little Women) oturduğu filmin senaryosu Grewig ve Noah Baumbach (Frances Ha, Marriage Story) tarafından kaleme alındı. Yıldızlarla dolu filmde Margot Robbie’ye Ryan Gosling, Simu Liu, Will Ferrell, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Alexandra Shipp ve Kingsley Ben-Adir gibi isimler eşlik ediyor.

Geçtiğimiz hafta Ryan Gosling’i Ken olarak gördüğümüz ilk resmi fotoğraf da paylaşılmıştı.

2023 yazında seyirciyle buluşması planlanan film, uzun zamandır hayata geçirilmeye çalışılan bir projeydi. Daha önce Sony tarafından geliştirilen filmin başrolü için Amy Schumer ve  Anne Hathaway düşünülmüştü. Bir dizi yönetmen ve senarist değişkliğinden sonra projeyi Warner Bros devraldı ve Gerwig – Baumbach ikilisi filmi baştan yarattı.

Bir meta-hikaye anlatması beklenen filmin şimdilik paylaşılan özetine göre;

Barbie’yi yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadın olarak izleyeceğiz. Yaşadığı dünyanın “mükemmel kadın” imajına uzak olduğunu fark eden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

Barbie efsanesi sonunda tamamlanıyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir