İstanbul’da son tango: Galatasaray’dan Matias Vargas hamlesi!

Yunus Akgün’ün takıma geri dönüşünün ardından Aslan, genç oyuncunun Akdeniz ekibindeki partneri Matias Vargas için kolları sıvadı.

Espanyol’a 3 milyon Euro teklif edecek olan Cimbom, Arjantinli’ye de 1.2 milyon Euro önerecek. Geçtiğimiz sezon skor yükünü Kerem Aktürkoğlu’nun sırtına yükleyen sarı-kırmızılılar, yeni hocası Okan Buruk ile birlikte hücum yönü güçlü isimleri kadroya katmak istiyor. Emre Akbaba ve Yunus Akgün’ün dönüşü ile birlikte kadro güçlenirken, geçen sezon Yunus’la birlikte Adana Demirspor’da ligi birbirine katan Vargas da artık Aslan’ın hedefinde…

Geçen sezon 5 gol ve 13 asistle Akdeniz ekibini ilk sezonunda şaha kaldıran Arjantinli oyuncu, kiralık kontratının bitmesi ile birlikte Espanyol’a geri döndü. 25 yaşındaki sol açık için İspanyol kulübü, 5 milyon Euro isterken G.Saray, Barselona ekibinin kapısını 3 milyon Euro ile çalıp oyuncuya da 1.2 milyon teklif edecek. Vargas ile kurulan ilk temas olumlu geçerken aynı zamanda 10 numara pozisyonunda da oynaması ve Yunus Akgün ile uyumu, sarı-kırmızılıları bu isme yöneltti. Frikik golleriyle de fark yaratan tecrübeli oyuncunun, Galatasaray’ın bu eksiğini de kapatması isteniyor.

KAAN AYHAN ÇIKARMASI
Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün‘ün İtalya seferindeki adres ortaya çıktı. Ergün’ün, Çizme’de Kaan Ayhan için Sassuolo ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öğrenildi. Milli savunmacıya Trabzonspor ve Schalke’nin ilgisini fırsat bilen İtalyan kulübü, 5 milyon Euro bonservis talep etti. Bu rakamı yüksek bulan Galatasaray cephesi, Cenk Ergün aracılığıyla Kaan Ayhan için pazarlıklara başladı. Stoper, sağ bek ve ön libero oynayan 28 yaşındaki Kaan’ın transferine Okan Buruk da onay verdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir