Kerem Bürsin yaza damgasını vurdu

İstinye’de bir spor salonunda haftanın 5 günü antrenman yapan oyuncu, baklavaları ile dikkat çekti! Karbonhidratlı yiyeceklerden uzak duran, bol bol yumurta, balık, badem, avokadolu salata yiyen Kerem Bürsin günde 2 litre de su içmeyi ihmal etmiyor.

Kerem Bürsin, “Spor yaparken düşünüyorum, hayaller kuruyorum, kafama takılanları çözüyorum. Bana terapi gibi geliyor” dedi.

İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’le ilgili çok büyük bir hayali var

Ayrica Bürsin İspanya’yı yakmaya devam ediyor. En son bir tanıtımda yer almak üzere Madrid’e giden yakışıklı oyuncu İspanya’daki yeni projesinin müjdesini verdi. Bu müjde İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’le ilgili çok büyük bir beklentiye girmesine neden oldu.

Sen Çal Kapımı dizisiyle elde ettiği uluslararası başarının ardından özellikle çok sevildiği İspanya’ya bir ziyaret daha gerçekleştiren Kerem Bürsin yine hayranlarının ve basının büyük ilgisini topladı. Kerem Bürsin burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İspanya’da çekilecek yeni projesiyle ilgili de müjdeyi verdi. Ve hatta İspanya’daki projelerinin devam edeceğini söyledi.

Kerem Bürsin’in bu açıklamaları İspanya’da büyük olay yarattı. İspanyol hayranları Kerem Bürsin’le ilgili yeni bir beklenti içine girdi. O da yakışıklı oyuncunun İspanya’ya yerleşmesi. Ülkedeki projelerine devam edeceği açıklaması Kerem Bürsin’in İspanya’ya yerleşme olasılığını akıllara getirdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir