Brad Pitt yeni ruh haliyle Valentino gibi

Angelina Jolie’den boşanmasının kendisini derinden yaraladığını ve yalnızlık çektiğini ilk kez açıklayan yeni fotoğrafında efsanevi oyuncu Valentino’ya benzetildi.

Hollywood yıldızları Angelina Jolie ile Brad Pitt 2016’da ayrıldı, 2019’da resmen boşandı. İkili ardından 3’ü evlatlık olan 6 çocuklarının velayeti için hukuk savaşına başladı. Mahkeme ortak velayet kararı verse de Brad Pitt’in anneleriyle yaşayan çocuklarını boşandıktan sonra görmesi mümkün olmadı. Angelina Jolie’ye (47) Fransa’daki bağları için de dava açan aktör, İngiliz GQ dergisine verdiği röportajda boşanmasının hayatını derinden etkilediğini ilk kez açıkladı.

“Kalbim çok kırık”

Derginin kapağı için verdiği pozda makyajı ve saç stiliyle efsanevi oyuncu Rudolph Valentino’ya benzetilen Brad Pitt, Angelina Jolie’den ayrıldıktan sonra “perhiz yaşamını” benimsediğini belirtti. Yeni hayat biçiminde sigara ve içkiyi de bıraktığını ifade eden aktör şunları söyledi: “Boşanmak hayatımı derinden etkiledi. Bence hepimizin kalbi kırık. Kendimi çok yalnız hissettim. Ama aslında hep yalnızız. Büyürken de yalnız değil miydik?”

Mevlana’dan dizeler okudu

Brad Pitt, röportajda boşanmasının ardından ruhsal sorunlarla mücadele ederken depresyon geçirdiğini ve rüyasında sürekli bıçaklandığını anlattı. Aktör, huzura nasıl kavuştuğunu açıklarken Mevlana’nın “Doğru ve yanlışın ötesinde bir yer var, seninle orada buluşacağız” dizelerini de tekrar etti. Bu dizeleri koluna dövme de yaptıran aktör, “Başka bir diyardan gelmiş bir kuş gibiyim… Kendi isteğimle gelmedim buraya, kendi isteğimle zaten gidemem. Beni buraya kim getirdiyse o götürmeli eve” dedi. Acı çekmenin olgunlaşmak için gerekli olduğunu da vurgulayan aktör, “Aslında insanın yaşadığı duygusal kargaşalar ve derin üzüntü olgunlaşmanın vazgeçilmez bir parçası” diye konuştu.

Sinemaya veda mı ediyor?

58 yaşındaki Brad Pitt, İngiliz GQ dergisinde yayımlanan röportajında sinema kariyerine veda edebileceğinin sinyallerini de verdi. Oyunculuğun son aşamalarına girdiğini açıklayan aktör, “Kendimi kariyerimin son demlerinde görüyorum. Bu bölüm nasıl olacak? Kariyerimin son aşamasını nasıl tasarlamak istiyorum? Bu soruların da yanıtını düşünüyorum.” ABD’de Missouri Üniversitesi’nin gazetecilik bölümü mezunu olan Brad Pitt, figüran olarak başladığı sinemada adım adım yükselerek birçok ödül aldı.

Romantik rollerin vazgeçilmez aktörüydü

1895 yılında İtalya’da doğan Rudolph Valentino, fakir bir ailenin oğlu olarak iş bulmak için gittiği ABD’de Hollywood tarafından keşfedilmişti. Yakışıklılığı ve oyunculuğuyla dikkati çeken Valentino, rol aldığı filmlerle kısa sürede tanındı. Romantik rollerde büyük başarı kazanan Valentino, 1926’da bir gazeteciyle kavga ederken apandisitinin patlamasıyla öldü. Mezarının hâlâ kadınlar tarafından ziyaret edildiği belirtiliyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir