Ece Seçkin’den göbek şov

Şarkıcı Ece Seçkin Malatya’da Malatya Barosu tarafından düzenlenen moral gecesinde sahne aldı. Sahneye, iddialı pembe bir elbiseyle çıkan Seçkin, daha önce yaptığı açıklamada “Ben de dekolte giyiyorum, giyeni de destekliyorum” demişti. Seçkin’in göbeği açık iddialı tarzı, hayranlarından tam not aldı.

Seçkin “Malatya’da yüzlerce avukata konser verdik, inadına yağan yağmura rağmen alandan ayrılmayan birbirinden değerli avukatlarımıza ve Malatya Barosu’na sonsuz teşekkürler” dedi.

Şarkıcı, karnı açık pembe elbisesi ile adeta sahnede şov yaptı. Ece Seçkin‘in sütyensiz paylaşımı takipçilerinden beğeni toplarken bazı takipçilerin aklına ise Gülşen’i sık sık sert sözlerle eleştiren Seren Serengil geldi.

Ece Seçkin‘in paylaşımına “Seren Serengil görmesin. Hiç sevmez” yorumları yapıldı. Seçkin’in hayranları ise “Mükemmel görünüyorsun” yorumlarında bulundu.

Daha önce İzzet Yıldızhan’ın kadınların sahne tarzına karışmasıyla ilgili konuşan Seçkin “Burası demokratik bir ülke, herkes istediğini giyebilir. Ben de dekolte giyiyorum, giyeni de destekliyorum. Çizgiyi aştı yorumlar, midem bulandı” demişti.

Haber

İlginizi Çekebilir