Kendall Jenner ve Devin Booker ayrıldılar

Ünlü model Kendall Jenner ile NBA yıldızı Devin Booker’ın iki yıllık birlikteliğin ardından ayrıldığı iddia edildi.

Bir kaynak E! News’e Jenner ve Booker’ın, Kourtney Kardashian ve Travis Barker’ın düğününe katıldıkları İtalya’da “gerçekten güzel vakit geçirmelerine” rağmen, günlük hayatlarına döndüklerinde, “Birbirleriyle uyumlu olmadıklarını hissetmeye başladılar ve çok farklı yaşam tarzlarına sahip olduklarını fark ettiler.” dedi.

Kaynak, Jenner’ın Booker’a bazı şeyleri düşünmek için biraz zaman ve alan istediğini, ancak temas halinde olduklarını ve yakın gelecekte umarız bir şekilde uzlaşmayı planladıklarını söyledi. Kaynağa göre, “ikisi de birlikte olmayı umuyor, ancak şu an itibariyle bölünmüş durumdalar.”

Ne Jenner ne de Booker ayrılık haberlerini doğrulamamış olsa da, Booker, Kardashian yıldızının diğer model ve arkadaşı Fai Khadra ve şarkıcı Harry Hudson ile keyif aldığı son tatilinde yanında değildi.

Ayrılık haberleri sonrasında Jenner, kanarya sarısı bir bralet, yüksek belli geniş bacaklı mavi kot pantolon, kahverengi deri kemer ve siyah kare burunlu arkası açık düz ayakkabılardan oluşan gündelik bir kıyafetle stüdyodan çıkarken görüldü.

Minik kahverengi güneş gözlükleri ve ince bir altın zincirle kıyafetini tamamlayan model, koyu kahverengi bir çanta taşıdı. Güzelliğe gelince, minimal pembe bir makyaj yaptı ve saçlarını gevşek doğal dalgalar halinde bıraktı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir