Johnny Depp’e bir mutlu haber daha

Eski eşi Amber Heard ile boşanma davası ve kendisine yöneltilen “şiddet” iddialarının ardından Johnny Depp‘in sadece hayatı değil kariyeri de tehlikeye girmişti. Rol aldığı Fantastik Canavarlar serisinin kadrosundan çıkarılan Depp, daha büyük darbeyi de Karayip Korsanları‘nın yapımcı şirketinden yemişti.

BU İDDİA HAYRANLARINI HEYECANLANDIRDI
2018 yılında, yapım şirketi Disney, Depp’in kendisiyle özdeşleşen Kaptan Jack Sparrow karakterini bir daha oynamayacağını açıklamıştı. Yani bir başka deyişle Johnny Depp, son dönemdeki şöhretinin büyük bir bölümünü borçlu olduğu Karayip Korsanları’nın kadrosundan da çıkarılmıştı. Şimdi ise hayranlarını heyecanlandıran başka bir haber geldi.

Davayı kazanmıştı: Johnny Deppe bir mutlu haber daha

300 MİLYON DOLAR İDDİASI
İngiliz ve ABD basınında yer alan iddialara göre, 4 yıl önce Depp’i Karayip Korsanları’nın kadrosundan çıkaran yapım şirketi şimdi de Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırması için aktöre bir teklifte bulundu. Yine aynı iddialara göre Depp’e rol için teklif edilen ücret 300 milyon dolar. Hatta yapım şirketinden bir kaynağın “Umarım Johnny Depp bizi affeder” dediği de ileri sürülüyor.

Davayı kazanmıştı: Johnny Deppe bir mutlu haber daha

BİR KEZ DAHA ‘BAYRAM’ EDECEKLER
Karayip Korsanları’nın hayranları yıllar Depp’in filme geri dönmesi için kampanyalar düzenliyordu. Aktörün seriden çıkarılmış olması uzun süredir bu alandaki tartışma konularının da başında geliyordu. Hatta Depp’in hayranları Amber Heard’ün, eski eşi hakkında söylediği “eşini döven koca” tanımının gerçeği yansıtmadığını da savunuyordu. Eğer bu iddialar gerçekleşirse Johnny Depp hayranları, aktörün Amber Heard’e karşı açtığı karalama davasını kazanmasından sonra bir kez daha “bayram edecek.”

Davayı kazanmıştı: Johnny Deppe bir mutlu haber daha

SON DAVADAN ÖNCE DEPP’E ULAŞTIKLARI İLERİ SÜRÜLDÜ
Bir kaynağın ileri sürdüğüne göre Disney, Johnny Depp ile bozulan ilişkilerini tekrar düzeltmeyi istiyor. Hatta bu iddialara göre yapımcı şirketin yetkilileri, Depp’in Amber Heard’e açtığı davanın başlamasından önce aktöre ulaştı ve Karayip Korsanları serisine bir ya da iki Film için dönmek isteyip istemeyeceğini sordu.

Davayı kazanmıştı: Johnny Deppe bir mutlu haber daha

YENİ OYUNCU ARANDIĞI İLERİ SÜRÜLMÜŞTÜ
Gelişmelere ve iddialara bakılırsa Depp ile Karayip Korsanları’nın yapımcısı olan şirket arasındaki rüzgarlar çok kısa bir süre içinde yön değiştirdi. Daha geçen ay yapımcı şirketin yetkilileri, Depp’in seriye dönmesinin “şu anda” mümkün olmadığını söylemişti. Hatta bu açıklamayı bizzat ünlü yapımcı Jerry Bruckheimer yapmıştı. Ünlü yapımcı Depp’in, Kaptan Jack Sparrow olarak geleceğinin belirsizliğini koruduğunu sözlerine eklemişti. Hatta ileri sürülenlere göre bu karakteri canlandırmak için yeni oyuncu arayışı bile başlamıştı.

Davayı kazanmıştı: Johnny Deppe bir mutlu haber daha

FANTASTİK CANAVARLAR’IN KADROSUNDAN ÇIKARILDI
Eski eşi Amber Heard’ün kendisine yönelik iddiaları Depp’in kariyerini de olumsuz etkiledi. Hatta birçok kişi, ilk dönemde özellikle de iki yıl önce Londra’da İngiliz The Sun Gazetesi’ne karşı açtığı davayı kaybettiğinde Depp’in kariyerinin de sona erdiğini savunmuştu. Depp, Fantastik Canavarlar serisindeki rolünden kovulmuştu. Fakat yine de yapım şirketiyle anlaşılan ücreti almıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir