Survivor All Star 2022’de şampiyon belli oldu

Survivor All Star’da 3. olan ve hayallerine veda eden iddialı yarışmacı Batuhan Karacakaya olmuştu. Şamiyonluk yarışı Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı arasında yaşandı. İşte Survivor All Star 2022’nin şampiyonu…

Survivor All Star 2022’de 3. olan ve hayallerine veda eden iddialı yarışmacı Batuhan Karacakaya olmuştu. Şamiyonluk yarışı Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı arasında yaşandı. Finale kalan Adem ve Nisa arasında yapılan SMS oylaması sonucunda Survivor All Star 2022’in şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu.

Acun Ilıcalı Bölükbaşı’nın şampiyon olduğunu açıkladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022’de artık sona gelindi. Son bölümüyle ekranlara gelen Survivor’da büyük final heyecanı yaşandı.

29 Haziran’daki bölümde Ayşe ve Nisa SMS oylamasına gitmişti. Adem ile Batuhan da direkt yarı finale çıkmıştı. Dünkü elemede ise Ayşe ile Nisa SMS oylamasına kalmıştı. Ayşe ile Nisa arasında halk oylaması sonucunda yarı finalden finale yükselen yükselen isim Nisa olmuştu. Ayşe yarı finalde şampiyonluğa veda etmişti. Daha sonra yapılan Nisa, Adem ve Batuhan arasında hangi ismin finale kalacağı SMS’lerle belli olmuştu. En çok oyu olan Nisa ve Adem finale çıkmıştı.

BATUHAN’IN ŞAMPİYONLUĞA VEDASI OLAYLI OLDU

Batuhan’ın şampiyonluğu kazanamaması ardından Batuhan’ın annesinin duruma tepki gösterdiğini söyleyen Ilıcalı, canlı yayında açıklamada bulundu ve “Bir anneye yakışmıyor.” dedi.

Oğlu Survivor şampiyonu olmadığı için Survivor’ı, prodüksiyon ekibini suçlamanın doğru olmadığını dile getiren Ilıcalı, gerekli açıklamayı da finalin ardından Survivor Extra‘da yapacağını belirtti.

Final gecesinde şampiyonun ilanından hemen önce yarışmadan komik ve renkli anlar ekrana geldi. İlk olarak yarışmacıların Survivor serüvenindeki değişimi seyirci karşısına çıktı. Ardından yarışmacıların parkura verdiği zararları gösteren mini bir video yayımlandı. Takımların güldüren anları da geceye damga vurdu. Survivor All Star’da final gecesinin heyecanı yaşanırken finalistlerden Adem için hazırlanan özel klip büyük beğeni topladı.

Acun Ilıcalı, eski yarışmacılara söz verdi. Söz alan Barış Murat Yağcı, Adem’i eski sevgilisi olan Nisa’ya karşı desteklediğini söyledi. Söz alan Atakan ise kadınlara destek olmak için Nisa’yı destek verdiğini ifade etti. Acun Ilıcalı, eski yarışmacılara Adem mi, Nisa mı? diye sordu. Eski yarışmacılardan 13’ü Adem dedi, 11’i ise Nisa dedi.

ACUN ILICALI’DAN BÜYÜK SÜRPRİZ

Acun Ilıcalı, Survivor’ın finalinin canlı yayınında Fenerbahçe ile Hull City‘nin maç yapacağını açıkladı. Maçın Sakarya’da oynanacağını söyleyen Ilıcalı, bunun nedenini yıllar önce Sakarya’da bir organizasyon yapma hayali olduğunu açıkladı. Ali Koç ile de konuşarak Sakarya’da oynanması için anlaştıklarını duyuran Ilıcalı, taraftarlara maçın yapılacağını duyurdu.

Şampiyonluk öncesi söz alan Nisa, şu ifadeleri kullandı:

”Siz dediniz ki genç taraf Nisa’yı abileri Adem’i destekliyor. Gençlerin beni desteklemesi inanılmaz güzel. Bu gençlerin hepsi Türkiye’nin geleceği. İnşallah onlara güzel bir örnek olmuşumdur. Her konuda… Başarılı olamadım istediğim kadarıyla ama insanlık konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum. İnşallah herkes çok başarılı olur.”

Şampiyonluk öncesi söz alan Adem, şu ifadeleri kullandı:

”Ben gelirken küçük büyük orta yaş hiçbir şekilde ayırt etmedim. Kalbine dokunduğum herkes benimle olsun istedim sadece ve her seferinde de şunu söyledim. Ben burada kırmızı bandanayı taktığım günden beri bana inanan insanlar için mücadele ettim.

Yaşlı nineler de var büyükler de küçükler de… Bilmiyorum… Bugün burada bir kişi şampiyon olacak. İkimizde buradan kazanarak gideceğiz evimize. Ben şampiyon gibi geldim buraya bir şampiyon gibi de evime gideceğim. Buradan kupayla gidemezsem kupam eksik olacak. Yıllar oldu hiç kadın şampiyon çıkmadı. Yarışmacı arkadaşlarımız da kadın şampiyon istiyoruz serzenişinde bulundu.

Ben aslında bunu bir ay öncesinden söyledim. Ben şampiyon olamayacaksam bir kadının şampiyon olmasını isterim. Bunun algı şeklinde yönlendirilmesinden haz etmedim. Hepimiz bir annenin yavrusuyuz. Kadınlar zaten hayatımızın bir yerinde. Nisa zaten şampiyonluğu hak ediyor burada oturuyor. Şampiyon olursa ben de alkışlarım. Kadın erkek rekabetine gelmesini hiçbir zaman istemedim.”

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor yarı final eşleşmesinde araba ödülü için Nisa – Hikmet, Adem – Batuhan ile karşılaşmıştı. Karşılaşmanın sonucunda arabanın sahibi Batuhan olmuştu.

ŞAMPİYON KİM OLDU?

En çok oyu alan Nisa şampiyonluğa ulaşarak büyük ödülün de sahibi oldu.

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı‘nın babası Türk ve Boşnak asıllı, annesi ise Çek asıllıdır.

Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımında yer almaya başladı.

Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilen Nisa Bölükbaşı dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

Survivor Nisa’nın sporla ilişkisi bununla da bitmiyor. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu. Bunun yanında voleybol oynamaya başladı.

Takımının en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. Nisa Bölükbaşı 2018’de mimarlık okumaya başladı. Okulu için voleybolu bırakmak zorunda kalan Nisa Bölükbaşı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. Survivor Nisa 1.70 cm boyunda ve 60 kilodur.

SURİVOR NİSA SEVGİLİSİ VAR MI, KİM?

Nisa Bölükbaşı, Survivor eski şampiyonu ve Survivor 2022 yarışmacılarından Ogeday Girişken ile ilişki yaşamaktadır.

SURVİVOR ADEM KILIÇCI KİMDİR?

Adem Kılıçcı, 5 Mart 1986 senesinde Ağrı’da dünyaya gelmiştir. Kılıçcı’nın Türkiye’ye Kafkasya’dan göç etmiş Karapapak Türkleri’nden olduğu bilinmektedir. İstanbul’daki Fenerbahçe Boks Şubesi’nin üyesi olan Kılıççı Antalya’da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya almıştır.

Şikago’nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda bronz madalya elde eden isim 2008 senesinde yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile mağlup olmuştur. Mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 senesinde Yaz Olimpiyatları’na da veda etmiştir. Yine daha sonra İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrılmayı başarmıştır. 2011 senesinde Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrılmıştır.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir