Liderler arasında maçoluk kavgası

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den, kendisi hakkında “kadın olsaydı Ukrayna’yı işgal etmezdi” diyen ve üstü çıplak pozlarıyla ilgili şaka yapan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a yanıt geldi.

Putin, Boris Johnson da dahil olmak üzere Batılı liderlerin onu taklit eder ve üstsüz poz verirlerse “iğrenç görüneceklerini” söyledi.

Türkmenistan ziyareti sırasında kendisinden konuyla ilgili yorum yapması istenince konuşan Rusya Devlet Başkanı, Batılı liderleri çok fazla alkol içmekle ve spor yapmamakla itham etti.

“Bel altı mı, üstü mü soyunmak istediler bilmiyorum. Ama bence her halükarda iğrenç bir manzara olurdu” dedi ve iyi görünmek için “alkol ve diğer kötü alışkanlıklardan vazgeçmek, fiziksel egzersiz ve spor yapmak gerekiyor” sözlerini ekledi. Putin, ata binmek ve balık avlamak dahil pek çok gezisinde üstsüz olarak fotoğraf çektiriyor.

Liderler arasında maçoluk kavgası

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Alman ZDF kanalına konuşan Johnson, işgali “delice, maço bir hareket” olarak tanımlamıştı.

Daha fazla kadının güç sahibi konumlara gelmesi gerektiğini söyleyen Johnson, işgalin “saldırgan erkekliğin mükemmel bir örneği” olduğunu söylemişti.

Putin’den daha sert olduklarını göstermek için, onun üstsüz pozlarına atıfta bulunarak, G7 liderleriyle kıyafetlerini çıkarabilecekleri konusunda şaka yapan İngiltere Başbakanı, “Eğer Putin kadın olsaydı ki elbette değil, ama öyle olsaydı, gerçekten bu delice, maço savaşa kalkışmazdı” dedi.

“Eğer saldırgan erkeklik için mükemmel bir örnek isterseniz, Ukrayna‘da onun yaptığına bakın” şeklinde devam etti.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau da Putin’in çıplak üstlü resimleriyle ilgili şaka yapmıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir