Günün sonunda ‘vatanım da vatanım’ dedi

İngiliz takımı Manchester City‘de başarılı bir sezon geçiren futbolcu İlkay Gündoğan, baba ocağı olan Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yapılan kır düğünü ile dünya evine girdi. Fas asıllı İtalyan model Sara Arfaoui ile evlenen İlkay Gündoğan’ın düğününe de ilgi yoğun oldu.

Gazeteci yazar Ertuğrul Özkök de futbolcunun düğününü Number1 FM ve Number1 Türk FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ sesli köşesine taşıdı. Özkök, “İşte böyle Almanya’da doğup büyüyen bir futbolcu… İngiltere’de kariyer yapan bir futbolcu… Dün bir köy düğünü ile Balıkesir’de evlendi. Eve, bakın insanlar başka kültürlerde büyüse, oralarda yaşasa bile anavatan diye bir kavram var ve insan o anavatanından hiçbir zaman kopamıyor” dedi.

Ertuğrul Özkök sesli köşesinde şu ifadelere yer verdi:

“Siyasi çekişmelerle, enflasyonla, hayat pahalılığıyla, kavgalarla, çevremizdeki savaşlarla, iklim felaketleriyle uğraştığımız bir yıl devam ediyor. Epidemiyi saymıyorum bile… 3 yıldır başımızda. İşte böyle bir dünyada bu hafta isterseniz içimizi açan güzel bir haberle başlayalım; İlkay Gündoğan… Belki bazılarınız duymadı ama futbol ile ilgili olan insanların adını çok iyi bildiği Türk asıllı bir futbolcumuz. İngiltere’de Manchester City’de oynuyor ve Manchester City’nin bel kemiği oyuncularından bir tanesi. Premier Lig şampiyonu ve Alman Milli Takımı’nda da oynuyor. Yani bir başarı sembolü İlkay ve yurt dışında Türk asıllı futbolcular içerisinde istikrarını en iyi sürdüren, kendine en iyi bakan futbolcu. İşte böyle Almanya’da doğup büyüyen bir futbolcu… İngiltere’de kariyer yapan bir futbolcu… Dün bir köy düğünü ile Balıkesir’de evlendi. Eve, bakın insanlar başka kültürlerde büyüse, oralarda yaşasa bile anavatan diye bir kavram var ve insan o anavatanından hiçbir zaman kopamıyor. Çok sevdiğim bir futbolcu İlkay benim. Ahlakıyla, davranışıyla, futbol oynamasıyla… Ona ben de buradan güzel, mutlu bir hayat diliyorum. Faslı sevgilisiyle evlendi ve eminim bu evlilik onun hayatına daha da büyük katkılar yapacak. Evet, İlkay’cığım sana mutlu ve güzel bir hayat diliyoruz güzel eşinle birlikte. Ve başarılarının devamını diliyoruz.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir