Teoman ve Çakal’dan düet! Reklam iddialarına cevap verdi

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ve rapçi Çakal ile fotoğraf paylaşan Teoman, Cihangir’de görüntülendi. “Çakal ve Alena ile yeni bir proje olacak mı?” sorusuna yanıt verdi. Öte yandan oynadığı reklam filmi ile ilgili hakkında çıkan iddialara da yanıt verdi.

Önceki gün Cihangir’de görüntülenen Teoman ayaküstü soruları cevapladı. Muhabirlerin “Teoman Bey, rapçi Çakal ile fotoğraf paylaştınız. Acaba bir düet rap şarkı mı geliyor?” sorusuna yanıt verdi.

Teoman ve Çakal'dan düet! Reklam iddialarına cevap verdi

Teoman, “Ben gençleri seviyorum, onlarla bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor. Fakat ben Rap yapmayabilirim” dedi. Geçtiğimiz günlerde de Aleyna Tilki, Teoman ile olan bir fotoğraf paylaştı. ‘Birlikte bir proje mi olacak?’ haberlerine şarkıcı, “Ben kızcağız ile daha önceden tanışmıştım. Bir proje yok ama dediğim gibi ben gençleri seviyorum, güzel şeyler yapıyorlar” dedi.

Muhabirlerin “Teoman Bey bir gözlük firmasının reklamında oynadınız ve çıkan habere göre 2 milyon TL’ye yakın para aldığınız yazıldı. Böyle bir rakam para aldınız mı?” sorusu üzerine şöyle konuştu: Hayır tabii ki bu bir yalan. Ben böyle bir büyük rakam para almadım. Cüzii bir rakamdı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir