Survivor Berkan Karabulut’tan Nisa Bölükbaşı itirafı

Survivor All Star 2022’nin başarılı yarışmacılarından Berkan Karabulut, büyük final sonrası Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu. Survivor sezonuna dair çarpıcı yanıtlar veren Karabulut, şampiyon olan Nisa Bölükbaşı ile ilgili, çok özel itiraflara bulundu.

Survivor All Star 2022’nin yarışmacılarından Berkan Karabulut, büyük final sonrası hurriyet.com.tr’de Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu.

Berkan Karabulut; ‘Nisa şampiyon oldu. Görüşlerini öğrenebilir miyiz?’ şeklindeki soruya; Nisa çok doğal bir kız. Ben yarışmaya gittiğim zaman aramız çok iyi değildi. Yarışmanın başında da çok iyi değildi. Ogeday aşkını ilan ettiği için rahat konuşabilirim. Sevgililerdi ve Ogeday’ı çok sevdiğim için ekstra bir saygım arttı. Çok sevdiğim bir arkadaşımın kız arkadaşı. Evet, bir yarışma içerisindeyiz ama zaman içerisinde beraber takıla takıla aramız daha iyi bir hale geldi.” yanıtını verdi.

Berkan Karabulut; “Nisa’nın şampiyon olmasıyla ilgili; “Nisa çok doğal bir kız. Sona kalan yarışmacılar arasında bu geldiği yere, en plansız gelen bir yarışmacı. Aynı zamanda senenin başında şampiyon olacağım diye bir hayali olmayan yarışmacıydı. Hayali demeyim ama inanılmaz ısrarcı değildi. Açıkçası şundan 2 ay önce bütün yarışmacılara “Nisa şampiyon olur mu?” diye bir anket yapılsa kimse olura çevirmez. Farklı bir sene oldu diyebilirim. Böyle farklı bir seneye, farklı bir şampiyon oldu. 12 sene sonra bir kadın şampiyon çıktı. Bu anlamda çok mutluluk verici. Aynı zamanda benim şöyle de bir mutluluğum var; öyle ya da böyle bütün seneyi aynı takımda paylaştık. Çok kısa bir dönem karşıya geçti ama senenin başından beri ateş başında her konuşmamızda bizim takımdan şampiyon çıksın diyorduk. Ne olursa olsun son noktada bizim takımdan çıksın istedik. Çünkü ben bir takım sporcusuyum. 9 sene basket oynadım. Bu kadar takım sporcusu olmuşken senenin sonunda “Gönüllüler” takımından şampiyon çıkması da mutluluk verici.” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir