Amber Heard mahkeme kararına itiraz etti

Johnny Depp’in kendisine iftira suçuyla açtığı davayı geçtiğimiz ay kaybeden Amber Heard, 15 milyon dolarlık tazminat cezası almıştı. Ancak Amber Heard ve avukatları, 43 sayfalık yeni bir belge ile mahkeme kararına itiraz ederek jürinin son karardan feragat etmesini istediler.

Boşandıktan sonra birbirlerine açtıkları davalarla dünya gündemine oturan Amber Heard ve Johnny Depp cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı.

Amber Heard mahkeme kararına itiraz etti

Depp’in hakaret suçlamasıyla eski eşine açtığı, haftalar süren ve tüm dünyanın heyecanla izlediği dava, geçen ay Depp’in lehine sonuçlanmış ve jüri Heard’ün Depp’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar vermişti. Jüri Heard’ün suçlamalarından birinde haklılık payı olduğuna karar vererek Depp’in de Heard’e 2 milyon dolar tazminat ödemesi gerektiğine hükmetmişti. Sonuçta Heard’ün ödeyeceği tazmina miktarı 10,3 milyon dolar olarak belirlenmişti.

Amber Heard mahkeme kararına itiraz etti

Kararın açıklanmasından bir ay sonra Amber Heard’ün avukatları karara resmen itiraz etti. Kararın gerekçelerinde hukuki sorunlar olduğunu, delillerin yetersiz kaldığını ve jüri seçim sürecinin de doğru işlemediğini savunan avukatlar, mahkemeye kararın bozulması talebiyle 43 sayfalık bir beyanname sundu. Heard’ün avukatları, oyuncunun Depp’e ödemesine karar verilen tazminatın çok fazla olduğunu belirtti. Avukatlar, Heard’ün bu tazminatı ödemek için yeterli parası olmadığını aktardı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir