James Cameron Avatar 4 ve 5’i yönetmeyebilir

James Cameron, Avatar 4 ve 5 hakkında konuştu ve filmlerin yönetmenliğini başka bir isme devretmek istediğini açıkladı.

James CameronAvatar ve 5 filmlerinin yönetmenliğini üstlenmeyebilir. Ödüllü yönetmen gişe lideri serinin devam filmleri hakkında konuştu.

James Cameron Avatar 4 ve 5'i yönetmeyebilir

Kariyeri boyunca yaptığı işlerle özgün vizyonunu kanıtlayan James Cameron, “Avatar” filmini çektiğinde sinema dünyasında taşları yerinden oynattı.

Kariyeri boyunca yaptığı işlerle özgün vizyonunu kanıtlayan James Cameron, “Avatar” filmini çektiğinde sinema dünyasında taşları yerinden oynattı. Yapımın büyük başarısının ardından da hikayeyi takip eden 4 film hayali daha olduğunu açıklamıştı. Bu filmlerden ilki olan “Avatar: Suyun Yolu” bu Aralık ayında vizyona girecek ve henüz ismi belli olmayan üçüncü film arka arkaya çekilerek 2024'te izlenebilecek. Sonrasında “Avatar”ın 4. ve 5. filmleri de çekilecek ama bu filmlerin yönetmen koltuğunda Cameron’ın kendisinin oturup oturmayacağı belli değil.

Yapımın büyük başarısının ardından da hikayeyi takip eden 4 film hayali daha olduğunu açıklamıştı. Bu filmlerden ilki olan “Avatar: Suyun Yolu” bu Aralık ayında vizyona girecek ve henüz ismi belli olmayan üçüncü film arka arkaya çekilerek 2024’te izlenebilecek. Sonrasında “Avatar”ın 4. ve 5. filmleri de çekilecek ama bu filmlerin yönetmen koltuğunda Cameron’ın kendisinin oturup oturmayacağı belli değil.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir