Arda Turan, Wimbledon’ı izlemek için Londra’ya gidiyor

Futbol yıldızı Arda Turan, dünyanın en prestijli tenis turnuvası Wimbledon’ı izlemek için Londra’ya gidiyor. Turan, 10 Temmuz Pazar günü oynanacak final maçını İngiliz kraliyet üyeleriyle birlikte izleyecek.

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, tek erkekler yarı finaline yükseldiği sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon’dan sakatlığı nedeniyle çekildi. Dünya 40 numarası Avustralyalı Nick Kyrgios  finale yükseldi. Wimbledon kadınlar finalinde ise Ons Jabeur ile Elena Rybakina ilk grand slam şampiyonlukları için kozlarını paylaşacak.

Sporseverler nefesini tuttu, Wimbledon’ın finalini bekliyor. Tenis sporunun en eski ve en prestijli tenis turnuvasının ana müsabakalarının oynandığı ‘Center Court’ bu yıl 100’üncü yılını kutladığından, Wimbledon finali daha büyük bir heyecan taşıyor. Dünyanın en ünlü isimlerinden kraliyet ailesi üyelerine kadar birçok seçkin isim seyirciler arasında yerini alacak.

O isimlerden biri de dünya çapındaki futbol yıldızımız Arda Turan olacak. Turan, 10 Temmuz’da oynanacak final maçını izlemek için Londra’ya gidiyor.

İspanya’da tanıştığı, 22 Grand Slam şampiyonu olan Rafael Nadal’ı görmek için İngiltere’ye gidecek olan yıldız futbolcu, kraliyet ailesinin oturduğu “Royal Box”ın yanındaki locada final maçını izleyecek.

Nadal yarı finale çıkmayı başardı. Umarım finale adını yazdırır da, Arda Turan arkadaşını ‘Center Court’ta alkışlama şansını bulur.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir