Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil’e otel engeli

Kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Nazım Akmandil (30) ile nikah masasına oturmayı düşünen sunucu Burcu Esmersoy (45) otel engeline takıldı. 3. defa nikah masasına oturacak olan Esmersoy, düğünlerini yapacakları lüks otelden olumsuz dönüş aldı. Bakın otel hangi gerekçeyi sundu?

burcuesmer.jpg

BURCU ESMERSOY EVLİLİK HAZIRLIĞINA BAŞLADI

Yurt dışı tatiline beraber çıktığı sevgilisi Nazım Akmandil’den evlilik teklifi alan 45 yaşındaki Burcu Esmersoy, düğün hazırlıklarına başladı. Kendisinden 15 yaş küçük olan sevgilisiyle 3. evliliğini yapacak olan güzel sunucu düğün yeri bulmakta zorlanıyor. Düğününü çok istediği bir otelde yapmak isteyen Esmersoy’a otel yönetimi tarafından olumsuz dönüş yapıldı.

nazimakmandil.jpg

EVLİLİKLERİNE OTEL ENGELİ

Etlilerde görüntülenen Esmersoy’a basın mensupları düğünle ilgili soru sorulunca Esmersoy’dan ‘otel engeli’ açıklaması geldi. Otelden haber beklediklerini ifade eden Esmersoy şunları söyledi:

“Nazım’ın bana evlilik teklifi ettiği yer İtalya’da. Çok beğendiğim bir mekanda bir düğün yapılmıştı. Çok beğenmiştim. ‘Burada mı evlenelim?’ demiştim. Sonra otelden bize ‘2023’de görüşelim.’ diye mail geldi. Otel dolu… Biz de, ‘Biri düğününü iptal ederse bize haber verin.’ diye bekliyoruz. İstediğim bir tarih var, onu ayarlamaya çalışıyorum. Karşılıklı görüşüyoruz.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir