Johnny Depp iki günlüğüne Türkiye’ye geliyor

Amber Heard ile olaylı boşanma süreci dünyanın gündemine oturan ünlü Hollywood yıldızı, konser vermek için 2 günlüğüne İstanbul’a geliyor. Johhny Depp’e üyesi olduğu “Hollywood Vampires” grubundan Alice Cooper ve Joe Perry de eşlik edecek. 10 Haziran 2023’teki konserin biletleri yakında satışa çıkıyor.

Amber Heard’den olaylı şekilde boşanan ve dava sürecinde ortaya dökülen karşılıklı iddialarla dünya kamuoyunu aylarca meşgul eden Johnny Depp, İstanbul’da konser verecek.

Üyesi olduğu “Hollywood Vampires” (Hollywood Vampirleri) grubuyla 10 Haziran 2023’te Sarıyer Lifepark’ta konser verecek yakışıklı oyuncuyla birlikte rock müziğinin efsane isimleri Alice Cooper ve Joe Perry de Türkiye’ye geliyor.
Daha önceki programı pandemi nedeniyle iptal olan grubun 2 gün İstanbul’da kalacağı tahmin ediliyor.
Neo Events organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri çok yakında Passo üzerinden satışa sunulacak.

Hollywood Vampires nedir?

Beyazperdenin yakışıklı yüzü Johnny Depp ve rock müzik efsaneleri Alice Cooper ile Joe Perry’den oluşan rüya grup, 2015’te kuruldu.
Adını, 1970’lerde Jim Morrison, John Lennon gibi konuk katılımcıları olan, kendilerine Hollywood Vampirleri adını takan bir ekipten alıyor.
Alice Cooper’ın 40 yıl sonra bu isimle kurduğu grubun “Rise” ve “Hollywood Vampires” adında iki stüdyo albümü bulunuyor.

Gişe rakamları bize ne söylüyor?

Yılın ilk 6 ayında en çok izlenen sinema filmleri belli oldu. Box Office Türkiye’nin verilerine göre bu dönemde 22 milyon 792 bin 452 bilet satıldı.
Bunlardan 13 milyon 338 bin 164’ü yerli, 9 milyon 454 bin 288’i yabancı yapımlara gerçekleşti.
En çok izlenen film, 5 milyon 462 bin 94 seyirci rakamıyla “Bergen”.
İkinci sırada “Kesişme – İyi ki Varsın Eren” (2 milyon 320 bin 618) var.
Üçüncüyse 1 milyon 535 bin 827 ile “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”…
İlk 10’a giren diğer yapımlarsa sırasıyla şöyle: “Aslan Hürkuş Kayıp Elmas” (1 milyon 156 bin 476), “The Batman” (1 milyon 81 bin 473), “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok” (961 bin 470), “Kirpi Sonic 2” (683 bin 277), “Dilberay” (680 bin 670), “Turning Red-Kırmızı” (503 bin 347) ve “Uncharted” (447 bin 171).
Pandeminin ardından rakamlara bakarsak sektörü “Bergen”, “İyi ki Varsın Eren” ve “Dilberay” gibi biyografik yapımlar domine ediyor.
Onların ardından “Doctor Strange”, “The Batman”, “Örümcek Adam” gibi fantastik kahramanlar geliyor.
Ve son olarak “Aslan Hürkuş Kayıp Elmas”, “Kirpi Sonic 2”, “Turning Red” gibi animasyonlar… Zaten macera filmi “Uncharted” da bir video oyunundan yola çıkarak yapılmış bir film.
Seyircinin pandemi sonrası tercihleri sanki şunu ortaya koyuyor: İçinden geçilen her zor dönemde olduğu gibi geçmişte yaşamış güçlü insanların gerçek hikâyelerine ve fantastik süper kahramanlara ilgi arttı.
Farkındaysanız listede hiç komedi yok. Ne dersiniz?
Acaba gülecek, eğlenecek mecalimiz mi kalmadı?
Animasyonların yükselişininse iki anlamı olabilir:
Ya çocuklar gittikçe daha önemli bir karar verici haline geliyor…
Ya da yaşadığımız bu süreçte yetişkinler de biraz çocuksulaştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir