Kaan Tangöze sevgilisiyle önce şakalaştı, sonra romantik anlar yaşadı

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve şarkıcı eşi Kıvılcım Ural, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, üç yaşındaki kızları İlayda ile birlikte önceki gün Bodrum Yalıkavak’ta görüntülendi. Birlikte sahile gelen çift, önce şakalaştı sonra el ele tutuşarak romantik anlar yaşadı.

“KAAN’A 18 YAŞINDAN BERİ AŞIĞIM”

Sunuculardan Esin Övet’in “Kaan’a hala aşık mısın?” sorusuna, “Kaan’a hala çok aşığım, kalbim o kadar çarpıyor ki umarım kalpten gitmem” cevabını verdi. 30 yaşındaki şarkıcı, Kaan Tangöze’ye 18 yaşından beri aşık olduğunu itiraf etti.

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural önce şakalaştı, sonra romantik anlar yaşadı

 

AİLECE KUTLAMA

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile dört yıl önce nikah masasına oturduğu şarkıcı Kıvılcım Ural’ın mutlu birlikteliği devam ediyor. İlayda adında üç yaşında bir kızları olan ünlü çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Tarabya’da bir mekanda ailece yemek yiyerek kutlamıştı.

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural önce şakalaştı, sonra romantik anlar yaşadı

 

350 TL CEZA!

Yemek sonrası aracının direksiyonuna geçen Kaan Tangöze, mekana yakın bir bölgede trafik çevirmesine girmişti. Alkolmetreye üfleyen 48 yaşındaki ünlü şarkıcının, alkol almadığı anlaşılsa da aracının evraklarının eksik olmasından dolayı 350 TL’lik para cezasına çarptırılmıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir