Jorge Jesus’un Dinamo Kiev’i yıkma planı

Fenerbahçe’de artık geri sayıma geçildi. Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler yola 2. ön eleme turundan başlayacak.

Fenerbahçe, çarşamba günü  Dinamo Kiev ile Polonyo’da karşı karşıya gelecek. Rövanş ise 27 Temmuz’da Kadıköy’de olacak.

Kritik ilk maça sayılı gün kala Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Kiev’i gözüne kestirdi.

Sıkıntılı rakibini saf dışı bırakmak isteyen Jesus, rakibi öğrencilerine ezberletiyor. Deneyimli çalıştırıcı, Kiev’in sın maçlarını görüntülü analizlerle takımına izlettirdi.

Jorge Jesus un Dinamo Kiev i yıkma planı #1

Ülkemizi Trabzonspor ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Fenerbahçe , bu sezonki ilk ciddi sınavını Kupa 1’de verecek. Sarı- Lacivertliler, Devler Ligi 2. ön eleme turunda yarın teknik direktörlüğünü Mircea Lucescu’nun yaptığı Dinamo Kiev’le karşılaşacak. Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sebebiyle mücadele, güvenlik nedeniyle Polonya’da oynanacak. Bu maç öncesi tüm hazırlıklarını yapan Kanarya’da teknik direktör Jorge Jesus, kafasındaki ilk 11’i hemen hemen oluşturdu. Bu eşleşmenin ilk sınavında Jesus, kaleyi beklendiği gibi kaptan Altay Bayındır’a teslim edecek.

Tsygankov kilit isim

Jorge Jesus‘un analiz ekibi, Dinamo Kiev önünde galibiyetin anahtarının defans hattında olduğunu düşünüyor.

Portekizli çalıştırıcı, ilk maaçta Kiev’e karşı en az bir gol bulacaklarına inanıyor. Teknik heyet, Ukraynalı hücum oyuncusu Viktor Tsygankov‘un durdurulmasını istiyor.

Tsygankov, önemli isimlerini kaybeden Dinamo Kiev’in kalan son yıldızı. Defans arkasına yaptığı koşuları, bitiriciliği ve pasları, 24 yaşındaki oyuncuyu tehlikeli hale getiriyor. Jesus, bu oyuncuya dikkat edilmesini istedi.

Jorge Jesus un Dinamo Kiev i yıkma planı #2

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir