Jorge Jesus: Bugün beraberlikle ayrılıyoruz diye henüz iş bitmiş değil

Fenerbahçe’yle ilk resmi maçına çıkan Jorge Jesus, Dinamo Kiev karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Maç sonunda açıklamalar yapan Jesus, “Oynamış olduğumuz ilk resmi maç. Zor bir rakiple eşleştik. Bu turnuvada bizden daha tecrübeliler ama iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Rakibimizin bir tane bile ciddi atağı yoktu. Bugün bizim için eksik olan ofanstaki kaliteydi” dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Portekizli çalıştırıcı, “İkinci maçta taraftarlarımızın bize vereceği desteğin gerçekten çok önemli bir avantaj olacak. Bugün beraberlikle ayrılıyoruz diye henüz iş bitmiş değil. Turu geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

”SERDAR AZİZ’İN SAKATLIĞI VARDI”

Serdar Aziz‘in devre arasında oyundan alınması sorusunu da cevaplayan Jesus, “Serdar Aziz’in hafta içinde kasığında sakatlığı vardı, gidebildiği yere kadar oynayacaktı ve ilk yarıda maçı tamamlayamayacağına dair sinyalleri bize verdi. Onun haricinde defansif anlamda değişiklik yapmadık çünkü savunmamız iyiydi ve ihtiyacımız yoktu” şeklinde konuştu.

0-0’lık eşitlikle sona eren maçın ardından Ukrayna ekibinin tecrübeli teknik direktörü Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu.

Genel olarak oyundan memnun olduğunu belirten Lucescu, takımının yüksek bir potansiyeli olduğunu dile getirerek yakın zamanda daha iyi olacaklarını söyledi.

Mircea Lucescu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Bizim için kolay bir durum değildi. Bazı kartlardan memnun değilim ama sezonun ilk maçıydı, genel olarak oyundan memnunum diyebilirim. Yakın zamanda daha iyi olacağız. Takımımın yüksek bir potansiyeli var. Oyuncu değişiklikleri için uzun bir süre bekledim. Risk almamanın daha iyi olacağını düşünerek oyuncu değişikliklerini geç yaptım. Sadece 20 oyuncumuz var. Bu konuda bir dezavantajımız var. Daha fazla taraftar beklerdim. Bu bir Şampiyonlar Ligi maçı sonuçta. Daha fazla taraftar bekliyordum. Atmosfer iyiydi yine de. Çok sayıda Türk ve Ukraynalı vardı. İyi bir atmosfer yarattılar.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir